Baterie dus termostatata Ideal Standard Ceratherm T25, negru mat

Preţ vechi: RRP: 1.378,10 Lei

Special Price 753,45 Lei

A7201XG

Producător
Brand Ideal Standard
Colectia Ceratherm
Specificaţii
Material Alama sanitara
Dimensiuni 315 mm
Culoare Negru mat
Specificatii Racorduri-S standard
Cartuș termostatic IS cu tehnologie nouă
Robinet ceramic G1/2 180°
Tehnologie baterie cu corp rece
Fără accesorii
Mânere din plastic cu buton de oprire în vederea limitării temperaturii apei calde la 40°C și buton de oprire pentru a obţine o economie de 50% la volumul de apă folosit
Clapetă de sens
În conformitate cu EN 1111
Tehnologii Termostat
Bateriile de dus sau de cada cu termostat iti garanteaza o temperatura constanta a apei, fara reglaje intermediare. Spre deosebire de bateriile clasice, unde reglarea temperaturii se face prin ajustarea debitelor de apa calda si apa rece, bateria termostatata ajusteaza singura aceste debite pentru a obtine apa la temperatura setata. Astfel, chiar si in cazul unor fluctuatii de presiune a apei, temperatura apei va fi constanta.
Termostatul are un buton suplimetar de siguranta si este pre-setat de producator in pozitia care asigura o temperatura de maxim 38-40 grade Celsius. Astfel este exclus riscul de ranire cu o apa prea fierbinte, in special in cazul copiilor si persoanelor in varsta.
Daca se doreste o temperatura peste 38 / 40 grade Celsius, pur si simplu se actioneaza siguranta si se roteste termostatul pana la atingerea temperaturii dorite. Modificarea temperaturii nu este posibila fara actionarea sigurantei.
Prin mentinerea constanta a temperaturii, o baterie termostata eficientizeaza si consumul de apa calda si reduce impactul centralei termice asupra mediului inconjurator.

Garanţie
Garantie 60 luni

Acordă o notă acestui produs.

  • Adauga un review si spune tuturor ce crezi despre acest produs: {{product_name}}

Campurile marcate cu * sunt absolut necesare.

Vindem doar produse originale, certificate de producator.

SensoDays este dealer oficial pentru toate brand-urile listate pe site-ul www.sensodays.ro.

In cazul in care doriti un produs care nu este documentat pe site, va rugam sa ne anuntati la info@sensodays.ro sau telefon 021.407.34.34.