• Baterie lavoar Hansgrohe Novus 70, ventil pop-up
  • Baterie lavoar Hansgrohe Novus 70, ventil pop-up
  • Baterie lavoar Hansgrohe Novus 70, ventil pop-up
  • Baterie lavoar Hansgrohe Novus 70, ventil pop-up

Baterie lavoar Hansgrohe Novus 70, ventil pop-up

Baterie lavoar Hansgrohe Novus 70, ventil pop-up

Baterie lavoar hansgrohe Novus 70

Bateria pentru lavoar Hansgrohe Novus 70 este o baterie moderna de calitate superioara la un pret foarte atractiv. Designul atragator, format din linii clare si forme subtile, este ideal pentru o gama larga de aranjamente de baie.Design atractiv pentru o baie moderna


Levierul cu forma dinamica si pipa usor rotunjita arata constructia de calitate superioara, in timp ce liniile organice, bine definite ale bateriei ofera eleganta baii. Combinatia subtila dintre contururile precise si liniile curgatoare contribuie la aspectul modern al baii tale.
Datorita distantei ComfortZone de 70 mm intre pipa bateriei si lavoar, ingrijirea personala devine mult mai usoara si de asemenea apa nu stropeste la contactul cu lavoarul.Novus: tehnologii inovatoare


Bateria Novus 70 vine cu o tehnologie integrata EcoSmart pentru a reduce consumul de apa limitand debitul la doar 5 litri pe minut. Cu toate acestea jetul de apa ramane bogat datorita perlatorului special cu tehnologie AirPower ce combina apa cu aer pentru a crea un jet mai plin ce ofera o senzatie minunata pe piele.

Perlatorul QuickClean este realizat dintr-un silicon flexibil special ce impiedica depunerile de calcar sa se formeze si ce poate fi curatat cu usurinta doar printr-o simpla frecare.

Pentru siguranta utilizatorului bateria include un limitator de temperatura ajustabil ce protejeaza impotriva oparirii cu apa, un punct valoros, in special daca aceasta baterie este utilizata de persoane in varsta sau copii.


Baterii de baie Hansgrohe Novus
Producător
Producator Hansgrohe
Colectia Novus
Specificaţii
Tehnologie Standard
Montare Pe obiect sanitar
Material Alama sanitara
Culoare Crom
Specificatii ComfortZone 70
Proiectie pipa 107 mm
Debit 5 l / min
Ventil pop-up din metal
Tehnologii ComfortZone
Spatiu si confort. Bateriile Hansgrohe cu ComfortZone ofera o gama variata de inaltimi pentru dimensionarea corecta a oricarui tip de proiect.

Garanţie
Garantie 60 luni

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register