Baterii de baie

 

Ai nevoie de ajutor pentru achizitionarea unei baterii? Consulta ghidul nostru pentru a face alegerea potrivita. Vezi AICI >>

Baterii de baie - 1410 produse cu preturi incepand de la 118 lei pana la 13942 lei

Recomandarea noastra
 
72

Înregistrări de la 361 până la 432 din 1410 total

 1. 4
 2. 5
 3. 6
 4. 7
 5. 8
 6. 9

Baterii de baie - TOP 20 producatori

Recomandarea noastra
 
72

Înregistrări de la 361 până la 432 din 1410 total

 1. 4
 2. 5
 3. 6
 4. 7
 5. 8
 6. 9
Te invitam sa explorezi cea mai diversificata gama de baterii de baie, de la producatorii de top din domeniul obiectelor sanitare, precum Hansgrohe, Kludi, Steinberg, Ideal Standard, Axor. In oferta noastra vei gasi baterii sanitare compatibile cu orice stil de baie, de la clasic la modern si de la industrial la minimalist.
De asemenea, iti oferim solutii ingenioase sub forma unor baterii baie de dimensiuni reduse, ideale in baile cu suprafete mici, sau baterii de baie oversize, care dau o nota de lux atmosferei dintr-un spatiu mai generos. Pentru amenajarea unei bai functionale si confortabile ai nevoie de mai multe seturi de baterii, si pe toate le gasesti la SensoDays in urmatoarele categorii de produse: baterii lavoar, baterii cada, baterii dus, baterii bideu.
Iti recomandam modelele de baterii sanitare dotate cu tehnologii inovatoare de reducere a consumului de apa, de reglare a temperaturii sau de reducere a zgomotului, si care sunt realizate dintr-un material plin, greu. Pentru fiecare baterie de baie pretul este o reflectare a calitatii, asa ca poti alege cu incredere produse premium care iti vor satisface cele mai mari exigente.
Opteaza pentru baterii de baie din aceeasi gama pentru a pastra un decor unitar si armonios, comanda online produsele adecvate nevoilor tale si ti le vom trimite in cel mai scurt timp la adresa indicata.