• Cablu degivrare conducte cu stecher Magnum Ideal Anti-inghet 26 m - 260 W
  • Cablu degivrare conducte cu stecher Magnum Ideal Anti-inghet 26 m - 260 W
  • Cablu degivrare conducte cu stecher Magnum Ideal Anti-inghet 26 m - 260 W
  • Cablu degivrare conducte cu stecher Magnum Ideal Anti-inghet 26 m - 260 W

Cablu degivrare conducte cu stecher Magnum Ideal Anti-inghet 26 m - 260 W

Cablu degivrare conducte cu stecher Magnum Ideal Anti-inghet 26 m - 260 W

MAGNUM Heating


este un renumit producator olandez de sisteme electrice de incalzire. Prin experienta si dezvoltare continua, s-a impus pe piata internationala fara eforturi, devenind acum unul dintre cei mai competitivi actori de pe scena internationala a sistemelor electrice de incalzire si degivrare exterioara.


   Ca specialisti in incalzirea electrica , MAGNUM Heating are multi ani de experienta in dezvoltarea, mentinerea si suportul vanzarilor in domeniul sistemelor de incalzire electrica si degivrare exterioara si ofera o gama larga de sisteme de incalzire electrica care pot fi folosite in case, birouri, restaurante, spitale, garaje, magazine. Fie ca este vorba despre incalzirea prin pardoseala ceramica sau lemn/parchet, folie dezaburire oglinzi sau protectie anti-inghet pentru tevi si conducte, MAGNUM Heating va ofera solutii inteligente si practice.


Incalzire prin pardoseala


Cablu incalzire prin pardoseala este special conceput pentru instalarea in pardoseli de ciment, intr-un strat de adeziv. Distanta dintre cabluri determina capacitatea pe m². Se controleaza permanent si foarte usor prin intermediul termostatului inteligent.


Covorul de incalzire prin pardoseala se potriveste perfect sub gresie, sau alte pardoseli de ciment, instalat in strat de adeziv. Cablul de incalzire se conecteaza prin intermediul capetelelor de pe saltea, cablul de alimentare este doar pe o parte si este invizibil asigurat prin intermediul unei conexiuni unice.

Panouri radiante


Panoul de perete cu radiatii infrarosii este ideal pentru zone care nu sunt ocupate in mod continuu si pot fi incalzite pana la temperatura dorita intr-un interval scurt de timp. Datorita temperaturii de contact scazuta si marginilor rotunjite, aceasta este sursa perfecta de caldura.


Panourile inovatoare plate speciale de baie sunt echipate cu sticla securizata care incalzeste uniform pe intreaga suprafa. Acest lucru asigura confortul suprem si cel mai eficient mod de incalzire pentru un prosop. Temperatura poate fi programata de un termostat foarte precis cu ceas.

Folii dezaburire oglinzi


MAGNUM Look este conectat si simplu de pornit prin comutatorul de lumini si elimina condensarea oglinzii in cel mai scurt timp. In plus, previne acele semne urate lasate de stergeri atunci cand se incearca eliminarea condensului. Se conecteaza direct la circuitul de iluminat in baie si evita pierderile inutile de energie.

Producător
Producator Magnum
Specificatii
Tip Degivrare conducte
Caracteristici În multe situații robinetii în aer liber si conductele sunt închise pe timpul iernii, pentru a se evita înghețarea și deteriorarea lor. MAGNUM oferă o soluție mult mai simplă:- cablul MAGNUM Ideal anti-ingheț care face din țevile și scurgerile înghețate un lucru de domeniul trecutului! Programul de furnizare MAGNUM Ideal a fost special conceput pentru a proteja conductele, robineții si conductele de evacuare împotriva înghețului.

Problemele cauzate de îngheț sunt ușor evitat prin montarea acestui cablu anti-îngheț de-a lungul conductelor - este gata de conectare și echipat cu un termostat automat. Odată ce izolația conductei a fost aplicată aceasta nu numai că este în siguranță dar cheltuielile suplimentare pentru repararea conductelor de apă precum și daunele de la conductele de scurgeri sunt evitate. Când instalați pe conducte din plastic, tubulatura trebuie să fie înfășurată în întregime în pelicula de aluminiu înainte de aplicarea cablului.

Cablul MAGNUM Ideal anti-îngheț (cu un cablu de conectare de 2 metri cu fișă cu împământare) este echipat cu un regulator de temperatură bi-metalic.
Cablul MAGNUM Ideal anti-îngheț este disponibil în lungimi de 1 până la 48 de metri. Banda de incalzire este pornită la temperaturi mai mici de +5°C și în mod automat se oprește atunci când temperatura depășește +13°C.

Setul include:
- Termostat încorporat
- Instrucțiuni de instalare
- Bandă din PVC

Caracteristici:
- 26 metri - 260 W
- Capacitate - Capacitate 10 watt/metru / 230V
- Cablu de conectare - 2 metri (cu impamantare)
- Cablu de tip 2 fire
- Clasa IPX7
- Protectie si izolare optima din punct de vedere energetic
Caracteristici speciale Termostat inclus
Dimensiuni 26 m
Garanţie
Garantie 24 luni

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register