Prin apasarea butonului "Ma abonez" ne dai acordul pentru prelucrarea datelor tale personale si confirmi ca ai peste 16 ani. Mai multe detalii aici.

*Voucherul este valabil la prima comanda pe SensoDays.ro si nu se cumuleaza cu alte promotii.

Cada free-standing cu hidromasaj Duravit Happy D.2 Plus, 180x80 cm, cu Air-System, alb

760453000AS0000

Preţ vechi: RRP: 47.107,85 Lei

Special Price 35.331,60 Lei

Producător
Brand Duravit
Colectia Happy D.2
Cod EAN 4053424890838
Specificaţii
Tip Montaj cu panouri
Material Acril
Dimensiuni 1800 x 800 mm
Culoare Alb
Specificatii Sistem de hidromasaj Air-System
Panou de acril inclus
Sifon cu preaplin inclus
Garanţie
Garantie 60 luni
Descriere
Cazi de baie Duravit colectia Happy D.2

Cadă de baie Duravit Happy D.2 cu design elegant, atemporal, ce îmbină vechiul cu noulBrandul Duravit se bazează întotdeauna pe inspirația obținută din cele mai noi metode de proiectare și creare a obiectelor sanitare. Gama Happy D.2 a luat naștere din dorința de a îmbina elementele clasice de design cu cele mai moderne, pentru obținerea unui efect deosebit de eleganță. Consultă oferta de căzi din colecție, pentru a găsi noi moduri de a crea o atmosferă relaxantă în baie.


Colecția Happy D.2 îmbină tehnologia de înaltă calitate, care-ți oferă cel mai înalt nivel de confort, cu formele rectangulare și liniile rotunjite ale designului, ce aduc o notă de feminitate cu rădăcini arhetipale. Principala sa caracteristică este modernitatea atemporală, compusă din elemente care nu se demodează odată cu apariția noilor trenduri, ci rămân întotdeauna surprinzătoare.


Cazi de baie Duravit colectia Happy D.2

Există o varietate de modele de căzi pentru baie Duravit Happy D.2, astfel că poți adapta cu ușurință produsele din această colecție la necesitățile și dorințele tale. Modelele sunt fie albe, fie de nuanța grafitului, astfel că pot fi combinate ușor cu orice piese de mobilier sau obiecte sanitare. Montarea se face prin panouri, iar materialul din care sunt realizate este acrilul cu proprietăți de înaltă calitate.


Căzile din colecție au dimensiunile de 180x80 cm, o mărime care se poate adapta mai multor tipuri de încăperi. În funcție de amplasare, acestea au orientare spre stânga sau spre dreapta, însă poți alege și varianta freestanding pentru a așeza cada în centrul încăperii. În ceea ce privește tehnologia căzilor, ai la dispoziție mai multe opțiuni, de la cada simplă până la cea cu sistem de hidromasaj Air-System, pentru un plus de relaxare.


Pe lângă căzi, pentru o echipare completă a băii și pentru un efect vizual unitar poți consulta și gamele conținând celelalte tipuri sanitare, vase de toaletă și lavoare, dar și piese de mobilier ce urmează aceeași linie estetică.


La Duravit, producția de obiecte sanitare din ceramică a început mai mult de șase decenii, dar originile companiei sunt mult mai vechi. Încă din 1817, aceasta începea să activeze pe piața produselor din ceramică. Experiența îndelungată în acest domeniu a permis ca Duravit să devină de timpuriu unul dintre cei mai importanți producători de echipament pentru baie, impunându-se prin calitatea materialelor și a procedeelor de realizare folosite.


Aceste caracteristici au rămas până astăzi esențiale pentru companie, care dorește să îmbine tradiția cu inovația în mod armonios. Noul trebuie să se sprijine și să se inspire din vechi, pentru a obține produse adaptate timpului lor, dar care rezistă trecerii acestuia. De aceea, obiectele sanitare și piesele de mobilier create pot prezenta asemănări cu cele din secolul trecut, dar sunt acordate nivelului tehnologic din prezent.


Colecția Happy D.2 a apărut în 2013, an care a marcat în parcursul companiei lansarea unei alte game de succes, DuraStyle, dar și relansarea pieselor de mobilier universale X-Large și apariția vaselor de toaletă fără rame de spălare.


Cazi de baie Duravit colectia Happy D.2

Acordă o notă acestui produs.

  • Adauga un review si spune tuturor ce crezi despre acest produs: {{product_name}}

Campurile marcate cu * sunt absolut necesare.

Vindem doar produse originale, certificate de producator.

SensoDays este dealer oficial pentru toate brand-urile listate pe site-ul www.sensodays.ro.

In cazul in care doriti un produs care nu este documentat pe site, va rugam sa ne anuntati la info@sensodays.ro sau telefon 021.407.34.34.