• Cada free-standing Ideal Standard Connect Air 170x80cm
  • Cada free-standing Ideal Standard Connect Air 170x80cm
  • Cada free-standing Ideal Standard Connect Air 170x80cm

Cada free-standing Ideal Standard Connect Air 170x80cm

Cada free-standing Ideal Standard Connect Air 170x80cm


Compania IDEAL STANDARD

   IDEAL STANDARD Isi desfasoara activitatea in peste 30 de tari pe tot globul. Gamele de produse cuprind, obiecte sanitare din ceramica, robinete și sisteme de duș pentru baie, solutii wellness, precum și mobiliere si accesoriile aferente. Ideal Standard lucreaza cu designeri de clasa mondiala cum ar fi pentru a dezvolta produse inovatoare, folosind cele mai noi tehnologii.


   Produsele sunt vandute sub puternice branduri internationale: Ideal Standard și Jado, marci de top locale, inclusiv Armitage Shanks (Marea Britanie), Ceramica Dolomite (Italia), Porcher (Franta) și Vidima (Europa de Est). Viziunea Ideal Standard este de a aduce era digitala in baie, creand un spatiu de viata de placere și relaxare.


   Ideal Standard ofera gama completa de obiecte sanitare din ceramica, robinete și sisteme de duș, baie și wellness, mobilier si accesorii. Colectiile noastre de design coordonate aduc armonie si stil in toate spatiile de baie. Cand alegeti Ideal Standard pentru proiectul dumneavoastra, aveti acces la o experienta dovedita de peste 100 de ani de dezvoltare bazate pe inovatii și proiectare.


Companie premiata international:

Producător
Producator Ideal Standard
Colectia Connect Air
Specificaţii
Material Acril
Dimensiuni 1700 x 800 mm
Culoare Alb
Specificatii Acril 5 mm
Volum apa: 190 litri
Garanţie
Garantie 25 ani

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register