• Canapea Kartell Pop Duo design Piero Lissoni & Carlo Tamborini, cadru transparent, tapiterie Nile, gri
  • Canapea Kartell Pop Duo design Piero Lissoni & Carlo Tamborini, cadru transparent, tapiterie Nile, gri
  • Canapea Kartell Pop Duo design Piero Lissoni & Carlo Tamborini, cadru transparent, tapiterie Nile, gri
  • Canapea Kartell Pop Duo design Piero Lissoni & Carlo Tamborini, cadru transparent, tapiterie Nile, gri

Canapea Kartell Pop Duo design Piero Lissoni & Carlo Tamborini, cadru transparent, tapiterie Nile, gri

Canapea Kartell Pop Duo design Piero Lissoni & Carlo Tamborini, cadru transparent, tapiterie Nile, gri


Kartell - Made in Italy design.

   Kartell este un simbol al design-ului italian in intreaga lume. Compania a fost infiintata in 1949 de catre Giulio Castelli iar acum este condusa de Claudio Luti. Kartell este o poveste de succes declarata printr-o serie incredibila de produse - decoratiuni interioare, corpuri de iluminat, mobilier, accesorii pentru casa, scaune dining si living - ce au devenit parte din peisajul domestic, ca sa nu mai vorbim de pictograme reale de design contemporan.

   Kartell colaboreaza cu cei mai prestigiosi designeri internationali. Colectiile Kartell sunt multifunctionale si au adresabilitate larga, sunt usor de utilizat si placute privirii.Culoare, ironie, transparenta, forme unice si o stimulare a simturilor - toate acestea impreuna fac piesele Kartell sa fie unice. Produsul Kartell este imediat recunoscut in intreaga lume pentru emotia pe care o genereaza, durabilitatea si calitatea de necontestat.


Continua evolutie a utilizarii materialelor plastice si experimentarea de noi tehnologii si procese sunt fundamentale pentru Kartell, aflat intr-un permanent proces de inovare a performantelor functionale si a calitatilor estetice ale produselor. Urmare a cercetarii permanente, proprietati complet noi au fost introduse in plastic, cum ar fi finisaje satinate, transparenta, flexibilitate, rezistenta la agentii atmosferici, senzatie placuta la atingere si in special culori. Pe langa faptul ca plasticul Kartell este practic si functional, el este si senzual si pretios, transformand astfel perceptia unui produs din material plastic dintr-un obiect pus si simplu functional la un element de lux veritabil.

Know-how-ul Kartell consta in impingerea inovatiei la limita, ceea ce permite designerilor sa-si exprime creativitatea cu noi tehnologii si materiale, in scopul de a crea reale "revolutii industriale" in casa. Colectia Kartell este atat de vasta si variata incat poate fi defalcata in linii concepute pentru anumite sectoare de produse, asa cum se intampla deja cu Kartell Lights. Alte colectii tematice sunt Kartell by Laufen, Kartell Soft, Kartell Gifts. Este un format coerent cu impact mare conceput special pentru a face Kartell vizibil in intreaga lume.


Producător
Producator Kartell
Designer Carlo Tamborini,Piero Lissoni
Specificaţii
Structura Policarbonat
Tapiterie Textil
Material Apasa aici pentru a vedea tipurile de material.
Caracteristici Structura din policarbonat transparent
Umplutura din pene si puf de gasca
Acoperit cu material textil Nile: 46% bumbac, 45% viscoza, 8% in, 1% matase

O noua versiune a canapelei modulare Pop: acum disponibila intr-o versiune cu trei locuri cu doua perne pentru sezut si perne laterale. Este o canapea moale, incapatoare si foarte confortabila.
Pernele laterale ofera un confort sporit si un aspect de camin, o canapea ideala pentru o casa tanara si plina de viata unde confortul si eleganta sunt si ele necesare.
Culoare Gri
Dimensiuni Latime: 225 cm
Adancime: 94 cm
Inaltime: 70 cm
Inaltime sezut: 35 cm
Observatii Termenul „policarbonat“ (PC) se refera la un polimer termoplastic.
In procesul de fabricare a unui obiect folosind acest material, policarbonatul este topit si injectat sub presiune ridicata intr-o matrita pentru a da forma dorita.
Policarbonatul este un material cu proprietati foarte remarcabile:
- proprietati mecanice, termice si electrice excelente
- rezistenta buna la foc si la impact, fiind flexibil
- usor de reciclat si prelucrat
Kartell a demonstrat versatilitatea excelenta de policarbonat in diverse aplicatii, chiar si in sectorul mobilei, si in acest sens, este un pionier in acest sector.
Policarbonatul (PC) este un material prietenos cu mediul, reciclabil 100%.

Instructiuni de intretinere si curatare:
- Utilizati o carpa moale si umeda.
- Curatarea se face exclusiv cu apa si sapun.
- Nu folositi alte lichide care ar putea contine alcool, tricloretilena, amoniac sau alte substante corozive care pot deteriora definitiv produsele Kartell.
- Evitati produsele de curatare tip pasta abraziva, buretii duri sau de sarma.
- Nu puneti obiecte calde pe suprafata produsului.
Schita tehnica Apasa aici pentru a vedea variantele de configurare.

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register