Chiuveta fragranite Franke Maris MRG 651 reversibila 970x500 tehnologie Sanitized Oyster

Producător
Producator Franke
Colectia Maris
Specificaţii
Orientare cuva Reversibila
Tip montaj Incastrabile
Material chiuveta Granit
Dimensiuni 970 x 500 mm
Culoare Oyster
Specificatii Chiuveta din fragranite Maris, cu doua cuve, una mare, una mica si picurator, confectionata dintr-un amestec de granit natural si o rasina acrilica, supusa la o temperatura si presiune inalta, obtinandu-se o structura omogena, rezistenta la o temperatura de pana la 280ºC si la utilizare intensa. Chiuveta Atmosfera are o forma speciala, cuva generoasa, potrivita pentru spalarea vaselor de dimensiuni mari. Rezistenta maxima la socuri termice si mecanice, nu se fisureaza, nu se zgarie, nu se sparge. Usor de curatat, mentinerea curata a suprafetei este asigurata prin tehnologia SANITIZED (ioni de argint). Optional i se poate monta sistem de inchidere cu ventil rotativ.

Tehnologia SANITIZED, inovatie adusa la chiuvetele fragranite, ajuta la mentinerea curata a suprafetei chiuvetei si ofera o protectie de lunga durata. Nu inlocuieste curatarea, insa ajuta la pastrarea suprafetelor in conditii igienice.
Ionii de argint sunt introdusi in granit pentru o protectie indelungata. Testele demonstreaza faptul ca 99% dintre bacterii nu se vor mai inmulti.

Principalele carcateristici:

- Adancime cuva mare: 200 mm
- Adancime cuva mica: 130 mm
- Dimensiuni cuva mare: 350 x 425 mm
- Dimensiuni cuva mica: 160 x 302 mm
- Dimensiune scurgere: 3 1/2"
- Dimensiuni incastrare: 950x480 mm
- Sifon inclus: DA
- Sistem pop up inclus: NU
- Ventil: DA
Garanţie
Garantie 15 ani

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register