Chiuveta bucatarie Teka Flexlinea RS15 40.40 cu 1 cuva, 440x440cm, inox

FLEXLINEA RS15 40-40

Preţ vechi: RRP: 1.729,00 Lei

Special Price 1.229,00 Lei

Producător
Brand Teka
Colectia Flexlinea
Cod EAN 8434778004410 | 8434778004403
Specificaţii
Tip 1 cuva
Orientare cuva Fara orientare
Tip montaj Incastrabile
Material chiuveta Inox
Dimensiuni 440 x 440 cm
Adancime cuva 20-23 cm
Culoare Inox
Finisaj Inox satinat
Specificatii Otel inoxidabil 18/10
Ventil pop-up 3 1/2
Garanţie
Garantie 15 ani
Descriere

Chiuvete Teka Flexlinea


FlexLinea, o nouă gamă cu multiple posibilități
Flexibilitatea este una dintre principalele priorități pentru Teka și de aceea a fost dezvoltată această nouă gamă. Oferă o mare varietate de chiuvete diferite și toate vin cu set de scurgere cu preaplin,pătrat,pentru a oferi un aspect în conformitate cu tendințele actuale,împreună cu raza R15,uşor de curăţat.

O chiuvetă pe care o poți instala în tot felul de blaturi datorită opțiunii sale de instalare cu trei variante disponibile: undermount,top şi flush.


Colectia Teka RS15


Colecția RS15Chiuvetele RS15 prezintă un design curat,care întruchipează modernitatea. Procesul de fabricație integrat reprezintă o producție ecologică și eficientă.

Toată gama de produse are garanție pe viață și noul sistem SilentSmart integrat. În plus,gama de chiuvete RS15 Collections este recunoscută prin instalarea sa flexibilă: undermount,top,flush,inset,sau chiar lay on.
Opțiuni multiple de instalare
Nu va exista niciun colț al bucătăriei dvs. în care să nu vă puteți instala chiuveta! Datorită posibilității triple de instalare, (montaj undermount, top sau flush), puteți instala noua chiuvetă pe tot felul de blaturi!
SilentSmartChiuveta din bucătăria ta provoacă zgomote deranjante pentru tine şi familia ta? Noile chiuvete Teka cu sistem SilentSmart sunt cele mai bune din clasa lor.

Acestea dispun de o componentă de design ce limitează zgomotul,pentru a le face extrem de silenţioase. Astfel,pot reduce zgomotul apei cu 50% în momentul curgerii sau scurgerii apei din chiuvetă,asigurându-ţi confortul și liniştea pe parcursul întregii zile.
Chiuvete cu garanție pe viațăChiuvetele Teka sunt definite prin calitate superioară, durabilitate, oțel inoxidabil austenitic extrem de rezistent, design ergonomic, funcționalitate, instalare fără probleme și servicii excelente.

Suntem atât de încrezători în standardele noastre de calitate, încât oferim o garanție pe viață la toate modelele noastre de chiuvete din oțel inoxidabil pentru ca dvs. să vă simțiți în largul dvs.


Materiale de calitate superioară


Materiale de calitate superioară, pentru a face diferența
Sunt mai rezistente la posibile zgârieturi și la schimbări bruşte de temperatură datorită materialelor de calitate superioară.


Acordă o notă acestui produs.
  • Adauga un review si spune tuturor ce crezi despre acest produs: {{product_name}}
Campurile marcate cu * sunt absolut necesare.

Vindem doar produse originale, certificate de producator.

SensoDays este dealer oficial pentru toate brand-urile listate pe site-ul www.sensodays.ro.

In cazul in care doriti un produs care nu este documentat pe site, va rugam sa ne anuntati la info@sensodays.ro sau telefon 021.407.34.34.

Pozele produselor sunt oferite de producator si sunt cu titlu de prezentare.

Produsul Chiuveta bucatarie Teka Flexlinea RS15 40.40 cu 1 cuva, 440x440cm, inox

face parte din Chiuvete bucatarie categoria Bucatarie. Vezi mai multe produse similare în Chiuvete inox.