Prin apasarea butonului "Ma abonez" ne dai acordul pentru prelucrarea datelor tale personale si confirmi ca ai peste 16 ani. Mai multe detalii aici.

*Voucherul este valabil la prima comanda pe SensoDays.ro, nu se cumuleaza cu alte promotii si se aplica doar pe anumite categorii.

Coloana de dus Grohe Euphoria SmartControl System 260 Mono cu baterie cada termostatata

g 26510000

Preţ vechi: RRP: 6.247,37 Lei

Special Price 3.898,44 Lei

Producător
Brand Grohe
Colectia Euphoria
Cod EAN 4005176457630
Specificaţii
Material Alama sanitara
Dimensiuni 1558 mm
Culoare Crom
Specificatii Bucură-te de o experiență de duș care este cu adevărat euforică cu sistemul de duș GROHE Euphoria SmartControl.
Datorită funcționalității sale convenabile, ușor de utilizat și a designului elegant, contemporan, Euphoria SmartControl le are pe toate.
Un buton inovator în mijlocul plăcii de duș Euphoria SmartControl 260 adaugă mai multe opțiuni pentru dușul tău. Întoarce butonul pentru a comuta între cele trei zone de pulverizare ale dușului. Zona 1 oferă puternica pulverizare de tip jet, Zona 2 pulverizarea revigorantă SmartRain, iar Zona 3 pulverizarea de tip Rain care te relaxează precum o ploaie ușoară de vară. Întoarce butonul pentru a explora cele trei zone. Personalizează dușul tău cu sistemul de duș Euphoria SmartControl 260.

Designul contemporan și liniile clare sunt un aspect esențial al sistemului de duș Euphoria SmartControl. Dar designul înseamnă mult mai mult - capul de duș generos este montat pe un braț pivotant care îți permite să îl rotești 180 pentru a-ți găsi unghiul perfect. Suportul culisant al dușului Euphoria SmartControl 260 îți permite să reglezi cu ușurință înălțimea perei de duș, iar bara de duș QuickFix se poate instala ușor folosind găurile existente.

Unitatea SmartControl are corpul compact cu vârf plat, ideal pentru depozitarea șamponului sau a săpunului. Iar pentru băile compacte poți chiar să alegi Euphoria SmartControl 260 cu o pipă adițională de scurgere pentru un duș elegant și confortabil.

braţ de duş 450 mm orizontal rotativ
suport superior cu ajustare variabilă pentru adaptare minimă la găurile de fixare existente
baterie cadă cu termostat SmartControl aparentă
duș fix Euphoria 260 (26 455) cu 3 tipuri de jet: Rain, SmartRain, Jet
cu racord cu bilă
unghi de rotaţie de ± 15°
pară de duș Euphoria 110 Massage, suprafață de pulverizare albă (27 221 001) cu 3 tipuri de jet: Rain, SmartRain, Massage
ajustabil în înălțime cu element culisant
furtun de duş Silverflex 1.750 mm (28 388 000)
pulverizare perfectă cu tehnologia GROHE DreamSpray
suprafaţă GROHE Long-Life
fără risc de opărire cu GROHE CoolTouch
GROHE TurboStat cartuş compact\ncu termoelement din ceară
GROHE ProGrip with knurl structure
GROHE Water Saving tehnologie pentru reducerea consumului de apă
cu oprire de siguranță la 38°C GROHE SafeStop
limitare opțională de temperatură la 43°C GROHE SafeStop Plus inclusă
GROHE SmartControl - buton pentru comanda ON-OFF,ajustarea debitului prin rotire, de la GROHE Water Saving la volum complet
etajeră de duș GROHE EasyReach integrată
sistem anti-calcar SpeedClean
Inner WaterGuide pentru o durabilitate crescută în utilizare
funcţia TwistStop pentru prevenirea răsucirii furtunului
compatibil cu boilere de la 18 kW/h
debit minim 7 l/min.
Tehnologii Termostat
Bateriile de dus sau de cada cu termostat garanteaza o temperatura constanta a apei, fara reglaje intermediare. Spre deosebire de bateriile clasice, unde reglarea temperaturii se face prin ajustarea debitelor de apa calda si apa rece, bateria termostatata ajusteaza singura aceste debite pentru a obtine apa la temperatura setata. Astfel, chiar si in cazul unor fluctuatii de presiune a apei, temperatura apei va fi constanta.
Termostatul are un buton suplimetar de siguranta si este pre-setat de producator in pozitia care asigura o temperatura de maxim 38-40 grade Celsius. Astfel este exclus riscul de ranire cu o apa prea fierbinte, in special in cazul copiilor si persoanelor in varsta.
Daca se doreste o temperatura peste 38 / 40 grade Celsius, pur si simplu se actioneaza siguranta si se roteste termostatul pana la atingerea temperaturii dorite. Modificarea temperaturii nu este posibila fara actionarea sigurantei.
Garanţie
Garantie 5 ani
Acordă o notă acestui produs.
  • Adauga un review si spune tuturor ce crezi despre acest produs: {{product_name}}
Campurile marcate cu * sunt absolut necesare.

Vindem doar produse originale, certificate de producator.

SensoDays este dealer oficial pentru toate brand-urile listate pe site-ul www.sensodays.ro.

In cazul in care doriti un produs care nu este documentat pe site, va rugam sa ne anuntati la info@sensodays.ro sau telefon 021.407.34.34.

Pozele produselor sunt oferite de producator si sunt cu titlu de prezentare.

Produsul Coloana de dus Grohe Euphoria SmartControl System 260 Mono cu baterie cada termostatata

face parte din Sisteme de dus categoria Baie. Vezi mai multe produse similare în Coloane de dus.