Prin apasarea butonului "Ma abonez" ne dai acordul pentru prelucrarea datelor tale personale si confirmi ca ai peste 16 ani. Mai multe detalii aici.

*Voucherul este valabil la prima comanda pe SensoDays.ro, nu se cumuleaza cu alte promotii si se aplica doar pe anumite categorii.

Coloana de dus Grohe Euphoria SmartControl System 310 Cube Duo cu baterie termostatata, moon white

g 26508LS0

Preţ vechi: RRP: 7.144,37 Lei

Special Price 4.008,04 Lei

Producător
Brand Grohe
Colectia Euphoria Cube
Cod EAN 4005176457616
Specificaţii
Material Alama sanitara
Dimensiuni 1104 mm
Culoare Alb
Specificatii Bucură-te de o experiență de duș care este cu adevărat euforică cu sistemul de duș GROHE Euphoria SmartControl.
Datorită funcționalității sale convenabile, ușor de utilizat și a designului elegant, contemporan, Euphoria SmartControl le are pe toate.
Ce fel de duș vrei astăzi? Cu sistemul de duș Euphoria SmartControl 310 poți alege sau combina - două pulverizări, depinzând de starea ta de spirit. GROHE PureRain îți oferă un duș relaxant și răcoritor, suav ca o ploaie de vară, pe când noua pulverizare GROHE ActiveRain îți oferă un jet puternic și înviorător, destul de puternic cât să clatească chiar și șamponul.
Cu Euphoria SmartControl 310 poți să fi sigur că confortul și siguranța sunt esențiale. Tehnologia GROHE TurboStat asigură furnizarea apei la temperatura dorită într-o fracțiune de secunde și rămâne constantă pe durata dușului.
Fiecare aspect al Euphoria SmartControl 310 este proiectat pentru o ușurință în folosire - suportul culisant face ușoară reglarea înălțimii perei de duș , iar bara de duș cu QuickFix se poate instala ușor folosind găurile existente.
Ceea ce face sistemul de duș Euphoria SmartControl 310 o bucurie de a folosi este comanda intuitivă "apasă, rotește, bucură-te de duș". Pe lângă faptul că îți oferă un control precis al debitului de apă, funcția SmartControl a Euphoria 310 face comutarea între pulverizări și para de duș - și chiar combinarea a două simultan - ușoară. Cu Euphoria SmartControl 310 poți chiar să memorezi preferințele de volum de apă pentru următorul duș.
Pasionații de design vor iubi noul aspect al sistemului de duș Euphoria SmartControl 310 - îți oferă opțiunile de design ideale pentru orice baie contemporană. Capul de duș generos de 310mm este disponibil atât în varianta circulară cât și pătrată. De asemenea poți alege materialul plăcii de duș Euphoria 310 - alege între finisajul strălucitor și de durată StarLight chrome și sticla acrilică elegantă MoonWhite.

braț de duș orizontal de 450 mm
suport superior cu ajustare variabilă pentru adaptare minimă la găurile de fixare existente
baterie cu termostat SmartControl aparentă
duș fix Rainshower SmartActive 310 Cube, placă de pulverizare moon white cu 2 tipuri de jet: GROHE PureRain, ActiveRain
pară de duș Euphoria Cube (27 699 000) 9,5 l/min.
ajustabil în înălțime cu element culisant
furtun de duş Silverflex 1.750 mm (28 388 000)
pulverizare perfectă cu tehnologia GROHE DreamSpray
fără risc de opărire cu GROHE CoolTouch
GROHE TurboStat cartuş compact cu termoelement din ceară
GROHE ProGrip with knurl structure
GROHE Water Saving tehnologie pentru reducerea consumului de apă
suprafaţă GROHE Long-Life
cu oprire de siguranță la 38°C GROHE SafeStop
limitare opțională de temperatură la 43°C GROHE SafeStop Plus inclusă
GROHE SmartControl - buton pentru comanda ON-OFF,ajustarea debitului prin rotire, de la GROHE Water Saving la volum complet
etajeră de duș GROHE EasyReach integrată
sistem anti-calcar SpeedClean
Inner WaterGuide pentru o durabilitate crescută în utilizare
funcţia TwistStop pentru prevenirea răsucirii furtunului
compatibil cu boilere de la 18 kW/h
debit minim 7 l/min.
Tehnologii Termostat
Bateriile de dus sau de cada cu termostat garanteaza o temperatura constanta a apei, fara reglaje intermediare. Spre deosebire de bateriile clasice, unde reglarea temperaturii se face prin ajustarea debitelor de apa calda si apa rece, bateria termostatata ajusteaza singura aceste debite pentru a obtine apa la temperatura setata. Astfel, chiar si in cazul unor fluctuatii de presiune a apei, temperatura apei va fi constanta.
Termostatul are un buton suplimetar de siguranta si este pre-setat de producator in pozitia care asigura o temperatura de maxim 38-40 grade Celsius. Astfel este exclus riscul de ranire cu o apa prea fierbinte, in special in cazul copiilor si persoanelor in varsta.
Daca se doreste o temperatura peste 38 / 40 grade Celsius, pur si simplu se actioneaza siguranta si se roteste termostatul pana la atingerea temperaturii dorite. Modificarea temperaturii nu este posibila fara actionarea sigurantei.
Garanţie
Garantie 5 ani
Acordă o notă acestui produs.
  • Adauga un review si spune tuturor ce crezi despre acest produs: {{product_name}}
Campurile marcate cu * sunt absolut necesare.

Vindem doar produse originale, certificate de producator.

SensoDays este dealer oficial pentru toate brand-urile listate pe site-ul www.sensodays.ro.

In cazul in care doriti un produs care nu este documentat pe site, va rugam sa ne anuntati la info@sensodays.ro sau telefon 021.407.34.34.

Pozele produselor sunt oferite de producator si sunt cu titlu de prezentare.

Produsul Coloana de dus Grohe Euphoria SmartControl System 310 Cube Duo cu baterie termostatata, moon white

face parte din Sisteme de dus categoria Baie. Vezi mai multe produse similare în Coloane de dus.