Difuzor parfum camera Berger Matali Crasset Blue Seve Eternelle 180ml

006235

Producător
Brand Maison Berger
Colectia Matali Crasset
Cod EAN 3127290062352
Specificaţii
Caracteristici Colaborarea dintre Maison Berger Paris si Matali Crasset s-a cladit pe ambitii comune, acelea de a propune un ritual al parfumului, elegant si rafinat, printr-o prisma artistica.
Provocarile designerului au fost considerabile: sa mearga dincolo de neutralizarea mirosurilor neplacute si sa pozitioneze ferm lampa catalitica pe rolul imbunatatirii calitatii aerului, in fiecare zi. Aceasta colectie propune intoarcerea la lucrurile simple, cu notiunile centrale fiind calitatea aerului ce il respiram, dar si purificarea lui in acelasi timp, cat si propunerea unui design contemporan.
Pentru a realiza aceste lucruri, colectia se bazeaza pe principiile de baza: un fitil impletit ce este central functionarii lampii catalitice. O atentie deosebita la detaliile functionale si vizuale caracterizeaza cel mai bine aceasta colectie, materialele, culorile si forma reliefata de pe suprafata sticlei simbolizeaza aceasta notiune cheie in domeniul purificarii aerului.

Fiecare produs vine cu parfumul Eternal Sap, ce a fost creat exclusiv de Maison Berger Paris pentru colectia Matali Crasset, in concordanta cu aspiratile si credintele ei. Aceasta semnatura olfactiva unica contine doua ingredientre principale: salvia si paciuli din Indonezia.
Ingredientele sunt produse prin metode etice si sunt achizitionate in mod direct de la producatorii locali, in acest fel se asigura calitatea fara cusur.
Delicat si invaluitor, interpretarea olfactiva al acestui parfum este evidenta. Natura de afara vin in interiorul casei tale, cu toate aromele ei verzi si captivante.


Material corp - Sticla
Material montura - Metal
Vine pregatit de utilizare cu 180 ml de parfum Seve Eternelle

Sunt incluse:
- Difuzor parfum
- Fitil pentru difuzie

Maison Berger Paris a creat un parfum unic, cu arome proaspete si pure, naturale. Parfumul se deschide cu note verzi si nuante aromate de eucalipt si citrice. Inima parfumului se dezvaluie cu arome florale delicate de floare de lotus si plante aromatice, salvie, menta si aloe vera ce se impletesc cu baza cu note lemnoase, aromate, de mosc si aromele delicate ale unui camp cu fan.

Note de varf - Note verzi, Eucalipt, Grapefruit
Note de mijloc - Salvie, Menta, Aloe vera, Flori de lotus
Note de baza - Paciuli, Mosc, Fan
Cantitate 180 ml
Dimensiuni H: 21,7 cm
Observatii Sfaturi:

- Nu aprindeti fitilul.

- Evitati manipularea fitilului in exces.

- Nu spalati fitilul cu apa sau cu solutie neutra (So Neutral - Pure Air)
Tip Difuzor parfum
Acordă o notă acestui produs.
  • Adauga un review si spune tuturor ce crezi despre acest produs: {{product_name}}
Campurile marcate cu * sunt absolut necesare.

Vindem doar produse originale, certificate de producator.

SensoDays este dealer oficial pentru toate brand-urile listate pe site-ul www.sensodays.ro.

In cazul in care doriti un produs care nu este documentat pe site, va rugam sa ne anuntati la info@sensodays.ro sau telefon 021.407.34.34.

Pozele produselor sunt oferite de producator si sunt cu titlu de prezentare.

Produsul Difuzor parfum camera Berger Matali Crasset Blue Seve Eternelle 180ml

face parte din Lumanari & Parfumuri ambient categoria Decoratiuni. Vezi mai multe produse similare în Difuzoare parfum.