Dulap baza suspendat Villeroy & Boch Subway 3.0 772x429x478 mm cu un singur sertar, gri Cashmere

C57301VN

Preţ vechi: RRP: 6.483,19 Lei

Special Price 3.499,00 Lei

ACCESORII / PRODUSE RECOMANDATE

Producător
Brand Villeroy&Boch
Colectia Subway
Cod EAN 4062373825006
Specificaţii
Tip Dulap baza
Categorie Suspendat
Material PAL
Dimensiuni 772 x 478 x 429 mm (L x l x H)
Culoare Gri Cashmere
Finisaj Mat
Specificatii Un sertar cu functie de inchidere lenta
Doua cutii pentru accesorii incluse
Set de montaj inclus
Garanţie
Garantie 10 ani
Descriere
Mobilier baie Villeroy&Boch Subway

Dulapuri de baie Villeroy & Boch Subway – Soluții moderne pentru orice locuință.Amenajarea băii poate fi de multe ori o provocare, mai ales în ceea ce privește soluțiile de depozitare. Acum, cu ajutorul dulapurilor Villeroy & Boch Subway, orice spațiu, oricât de mic poate fi mobilat și utilat în cel mai rapid și cu bun gust mod. Cu un design care se poate potrivi mai multor tipuri de mobilier, combinând aspectul cu funcționalitatea, acestea se vor potrivi cu întreaga gamă de lavoare din aceeași colecție. În culori clasice, dar moderne în același timp, dulapurile reprezintă cea mai simplă soluție în materie de păstrare a obiectelor indispensabile.


Colecția de dulapuri de baie Villeroy & Boch Subway are caracteristici unice, iar ceea ce o diferențiază este disponibilitatea unei game variate de modele, cu spații de depozitate de diferite dimensiuni, astfel că este imposibil să nu găsești ceva care să se potrivească în locuința ta, chiar și în cele mai mici încăperi, precum este baia de serviciu. Un mare avantaj al acestora este că se potrivesc cu diverse tipuri de montaj al lavoarelor, creând o imagine unitară. Din punct de vedere cromatic, acestea au fost concepute pentru a se potrivi și cu alte obiecte sanitare precum cada, cabina de duș sau vasul de toaletă, fără a face spațiul să pară încărcat.


Mobilier baie Villeroy&Boch Subway

Dulapurile de baie Villeroy & Boch Subway, definiția ergonomieiCum spațiul util din multe apartamente, dar și case este din ce în ce mai mic, mergându-se pe ideea de minimalism, iată o caracteristică foarte importantă a dulapurilor de baie Villeroy & Boch Subway: ergonomia. Posibilitatea de a crea numeroase combinații de montaj și dimensiunile mai mari sau mai mici ale acestora, îți vor permite să alegi pentru spațiul pe care îl ai un design personalizat fără cel mai mic efort. Modelele cu bază suspendată, cu unul sau mai multe sertare compartimentate în mod inteligent au dus acest concept la cel mai înalt nivel de până acum.


Dulapurile de baie Villeroy & Boch Subway se potrivesc și în cele mai mici spațiiConceptul din spatele colecției Villeroy & Boch Subway se bazează pe soluții ușor personalizabile pentru orice spațiu, oricât de mic ar fi acesta. Astfel, dulapurile se vor potrivi atât în băile de serviciu, de obicei dedicate păstrării obiectelor folosite mai rar, precum și celor de oaspeți, astfel încât aceștia să își țină lucrurile personale în cele mai bune condiții de intimitate. Cu o gamă variată de culori închise, dar și deschise, poți alege modelul preferat și în funcție de cromatică, dacă dorești o combinație armonioasă cu restul pieselor de mobilier din încăpere.


Creează simetria perfectă cu ajutorul bateriilor de lavoar, bateriilor pentru cadă sau bateriilor de duș, astfel încât să te bucuri de adevăratul sens al ergonomiei. Personalizează și alte încăperi cu obiecte sanitare de cea mai bună calitate și completează-le cu accesoriile potrivite. Printre acestea, bateriile de bucătărie sunt printre cele mai importante, contribuind la confortul celor pasionați de gătit. Dacă pe lista de caracteristici ale articolelor din baia ta se află simplitatea, ergonomia, calitatea și rezistența în timp, pe toate le vei găsi în această colecție atemporală.


Mobilier baie Villeroy&Boch SubwayAcordă o notă acestui produs.
  • Adauga un review si spune tuturor ce crezi despre acest produs: {{product_name}}
Campurile marcate cu * sunt absolut necesare.

Vindem doar produse originale, certificate de producator.

SensoDays este dealer oficial pentru toate brand-urile listate pe site-ul www.sensodays.ro.

In cazul in care doriti un produs care nu este documentat pe site, va rugam sa ne anuntati la info@sensodays.ro sau telefon 021.407.34.34.

Pozele produselor sunt oferite de producator si sunt cu titlu de prezentare.

Produsul Dulap baza suspendat Villeroy & Boch Subway 3.0 772x429x478 mm cu un singur sertar, gri Cashmere

face parte din Mobilier de baie categoria Baie. Vezi mai multe produse similare în Dulapuri si blaturi pentru lavoare baie.