Prin apasarea butonului "Ma abonez" ne dai acordul pentru prelucrarea datelor tale personale si confirmi ca ai peste 16 ani. Mai multe detalii aici.

*Voucherul este valabil la prima comanda pe SensoDays.ro si nu se cumuleaza cu alte promotii.

 
Cauti modele living din care sa te inspiri?
Ai ajuns la locul potrivit, pentru ca iti punem la dispozitie o selectie utila de idei amenajare living pentru proiectul tau.
La SensoDays gasesti sugestii si recomandari pentru toate planurile tale, indiferent ca este vorba despre proiecte de amenajare living modern sau clasic, sofisticat, vintage sau urban. Consultantii nostri iti stau la dispozitie daca vei avea nevoie de completari sau modificari, ca sa poti duce la bun sfarsit misiunea.
Adauga in cos modelul preferat si vei scapa de griji.

Idei Amenajare Living - 2 produse cu preturi incepand de la 39706 lei pana la 152565 lei

Recomandarea noastra Sorteaza
Tabel Lista
72 Alege

Înregistrări: 2

Recomandarea noastra Sorteaza
Tabel Lista
72 Alege

Înregistrări: 2

Stim ca vrei sa vezi cat mai multe exemple de spatii decorate in diverse stiluri, asa ca iti transformam dorinta in realitate. Facem lucrurile mai simple oferindu-ti recomandari si sugestii de amenajare livinguri, in functie de stil si buget, pentru ca, de multe ori, ai nevoie doar de cateva exemple ca sa gasesti solutia ideala pentru nevoile tale.
Lasa detaliile in seama noastra: la noi gasesti absolut tot ce ai nevoie, de la canapele, scaune si fotolii, la mese, lampadare si covoare, toate potrivite intre ele, din colectii complementare. Nu trebuie sa fii intimidat de complexitatea unui proiect de amenajare living, pentru ca avem solutiile potrivite pentru tine.