Prin apasarea butonului "Ma abonez" ne dai acordul pentru prelucrarea datelor tale personale. Detalii aici.

*Voucherul se primeste pe email, DUPA confirmarea adresei. Voucherul este valabil la prima comanda pe SensoDays.ro, nu se cumuleaza cu alte promotii si se aplica doar la anumite categorii.

    • Va rugam alegeti cantitatile dorite pentru fiecare produs din componenta acestui set. Butonul "Adauga in cos" va transfera intreaga selectie in cosul de cumparaturi.

Amenajare Iris Venice Villa

Amenajare Iris Venice Villa

Nume produs Preţ Disponibilitate Cantitate
Gresie portelanata rectificata FMG Venice Villa 60x60cm, 10mm, Earth Strutturato
Gresie portelanata rectificata FMG Venice Villa 60x60cm, 10mm, Beige Strutturato
Total:
General
Design Modern,Urban
Descriere

Venice Villa - Istoria ce continua sa uimeasca.

Colectia Venice Villa reinterpreteaza faimosul "terrazzo" Venetian cu o abordare moderna, combinand aspectul unic al fragmentelor de marmura cu rezistenta pieselor ceramice compacte.

Rezultatul este un joc de culori ce capteaza si reflecta lumina, decorand in mod unic atat casele cat si spatiile comerciale.

Venice Villa are un farmec ce transcende timpul si moda, un patchwork elegant de culori si dimensiuni care urmeaza cele mai avansate tendinte de stil.Iris Ceramica este lider mondial in productia de placi ceramice glazurate pentru pereti si pardoseli in proiecte rezidentiale, comerciale si industriale inca din 1961.

Produsele Iris Ceramica sunt rezultatul cercetarii si dezvoltarii permanente in-house combinate cu experienta legendara a artizanilor italieni.

. Ceramica Iris este caracterizata de inalta valoare tehnica si stilistica si design de top, reflectate pe deplin de numeroasele premii internationale primite. Piatra de temelie a fiecarei activitati este calitatea si inovatia, valori ce stau la baza identitatii de piata a Iris Ceramica, valori pe care o compania le livreaza sistematic. Produse unice si exclusive pot fi create numai prin cercetare si inovatie, iar prin alegerea atenta a materialelor cu care ne inconjuram putem sa imbunatatim calitatea vietii.Pretul acestei amenajari include doar produsele mentionate in lista.

. Imaginile au caracter informativ, aspectul real si culorile pot sa difere. Imaginile pot contine accesorii care nu fac parte din oferta SensoDays.Acordă o notă acestui produs.
  • Adauga un review si spune tuturor ce crezi despre acest produs: {{product_name}}
Campurile marcate cu * sunt absolut necesare.

Vindem doar produse originale, certificate de producator.

SensoDays este dealer oficial pentru toate brand-urile listate pe site-ul www.sensodays.ro.

In cazul in care doriti un produs care nu este documentat pe site, va rugam sa ne anuntati la info@sensodays.ro sau telefon 021.407.34.34.