Kit Ecofilm folie incalzire pentru pardoseli din lemn si parchet ES13-520 1,0 mp

Producător
Producator Ecofilm
Specificatii
Tip Folie pentru lemn/parchet
Caracteristici Kit-urile ECOFILM pentru instalare "do it yourself" sunt destinate utilizatorilor care isi doresc un sistem de incalzire prin pardoseala. Sistemul poate fi instalat prin urmarirea unor instructiuni simple. Nu este necesar un ajutor profesionist, totusi un electrician calificat trebuie sa se ocupe de conectarea la curent. Cum setul ECOFILM vine sub forma completa pentru instalare, nu sunt necesare alte accesorii.

Kit-ul ECOFILM contine:

- Folia ECOFILM F livrata in role de diverse lungimi (latime 500mm)
- O pereche de izolatori suplimentari pentru a izola electrozii de cupru ai foliei in cazul in care e necesara scurtarea sa
- Doua cabluri reci SK AV1.5 cu diametrul exterior de 3mm si lungime 4m, gata conectate pe folie
- Manual de instalare

Folia incalzitoare ECOFILM F este alegerea perfecta pentru incalzirea sub pardoseli flotante cum ar fii parchet laminat sau stratificat, recomandat pentru incalzirea in pardoseala. Produsul este "ULTRA-SUBTIRE" (0.4mm) insa robust si foarte usor de instalat. Deoarece temperatura pardoselei nu trebuie sa depaseasca 27 - 29 °C, folia este produsa cu un vataj adecvat, respectiv 100 - 130W/mp. Aceasta inseamna ca standardele de siguranta a sanatatii sunt asigurate. Aici trebuie mentionat faptul ca metodele traditionale de incalzire utilizeaza un lichid pentru a transfera caldura, care opereaza la temperaturi mult mai mari, care au ca rezultat o fluctuatie mai mare a umiditatii aerului si un efect negativ asupra pardoselii sau parchetului laminat.

Element incalzitor: Fibra de carbon
Alimentare: 230V
Putere: 130W
Nu include termostat.
Dimensiuni Latime: 0.5m; Suprafata: 1mp
Garanţie
Garantie 120 luni

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

? Vindem doar produse originale, certificate de producator.

? SensoDays este dealer oficial pentru toate brand-urile listate pe site-ul www.sensodays.ro.

? In cazul in care doriti un produs care nu este documentat pe site, va rugam sa ne anuntati la info@sensodays.ro sau telefon 021.407.34.34.