Lavoar Ideal Standard Tempo 61x45cm, montare pe mobilier

Producător
Producator Ideal Standard
Colectia Tempo
Specificaţii
Montare Pe mobilier
Design Patrat
Material Ceramica
Dimensiuni 610 x 450 mm
Culoare Alb
Specificatii Greutate: 11.8 Kg
Garanţie
Garantie 25 ani

Descriere

Lavoar Ideal Standard Tempo 61x45cm, montare pe mobilier

Lavoarul Ideal Standard Tempo prezinta un design de baza ce ajuta la amplificarea sentimentului de spatiu. Forma minimalista, delicata si rotunjita se face remarcata prin liniile clare si designul functional.Tempo - Minimalismul evolueaza


Colectia Tempo ofera un stil deosebit si o practicalitate iesita din comun, toate piesele se imbina cu versatilitate si ofera o multitudine de solutii functionale pentru baie. Tempo a fost conceput sa se adapteze oricarui spatiu. Chiar daca pastreaza un aspect distinctiv minimalist, marginile curbate ale seriei Tempo o face opțiunea perfecta pentru familiile moderne. Fara colturi ascutite, acesta este un design pentru viata de familie unde regulile practice si siguranta sunt pe primul loc.


Tempo indluceste esteticul minimal prin curbe gentile organice, Orice ofera Tempo ca stil si forma practica se regaseste si in versatilitatea produsului.


Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

✓ Vindem doar produse originale, certificate de producator.

✓ SensoDays este dealer oficial pentru toate brand-urile listate pe site-ul www.sensodays.ro.

✓ In cazul in care doriti un produs care nu este documentat pe site, va rugam sa ne anuntati la info@sensodays.ro sau telefon 021.407.34.34.