Lavoar Duravit Happy D 48cm, montare sub blat

0457480000

Preţ vechi: RRP: 3.806,80 Lei

Special Price 2.600,46 Lei

Producător
Brand Duravit
Colectia Happy D.2
Cod EAN 4021534285905
Specificaţii
Montare Sub blat
Design Oval
Material Ceramica
Dimensiuni 480 x 345 mm
Culoare Alb
Specificatii Se monteaza ingropat in blat
Nu are gaura pentru baterie
Are preaplin
Include sistem de fixare pentru montare in blat de lemn,pentru piatra se comanda separat.
Garanţie
Garantie 5 ani
Descriere
Lavoare baie Duravit colectia Happy D.2

Lavoare pentru baie Duravit Happy D.2 cu design alb-negru, ce mizează pe modernitatea aspectuluiO caracteristică definitorie pentru brandul Duravit, în general, este dezvoltarea continuă și găsirea inspirației în cele mai noi modele și tehnologii. Colecția Happy D.2 creează în baia ta o atmosferă elegantă, a cărei primă trăsătură este îmbinarea armonioasă și neașteptată a elementelor clasice și moderne ale designului pentru obiectele sanitare. Consultă oferta de lavoare din această colecție pentru a găsi o opțiune potrivită pentru amenajarea ta, care transcende stilurile.


Colecția de obiecte sanitare pentru baie Happy D.2 s-a remarcat, încă de la lansare, prin succesul pieselor conținute în întreaga lume. Ca design, aceasta propune un aspect atemporal modern, care nu se demodează, ba din contră, se prezintă ca mereu nou și surprinzător. Liniile rotunjite și colțurile fine aduc un element arhetipal feminin întregii colecții.


Gama de lavoare Duravit Happy D.2 este variată, astfel că poți găsi cu ușurință varianta care se potrivește cu necesitățile tale și cu concepția ta referitoare la design. Poți alege varianta clasică, albă sau una inedită, realizată din ceramică sanitară neagră. O altă opțiune este și modelul care conține ambele culori, pentru a crea un contrast interesant. Toate lavoarele, ca multe altele din celelalte colecții Duravit, au formă rectangulară, aceasta fiind o marcă importantă a brandului de-a lungul timpului.


Colecția conține, în bună parte, lavoare de tip clasic, ci nu de tip bol, dar poți găsi și câteva astfel de variante, fără orificiu pentru baterie sau încastrate. Materialul este ceramică sanitară de calitate, albă sau de culoarea antracitului. Poți alege lavoare cu lățimea de la 60 până la 100 cm, în funcție de preferințe și necesități. Montarea se face în general pe mobilier, dar există și câteva modele cu amplasare pe sau sub blat.


Pe lângă lavoare, pentru o echipare completă a băii cu obiecte sanitare din această colecție poți consulta și oferta de vase de toaletă, mobilier de baie și căzi.


Compania Duravit a fost înființată încă din 1817, însă producția de obiecte pentru baie din ceramică sanitară nu a început decât peste aproximativ 150 de ani. În această perioadă, prin producerea de vase de ceramică pentru diferite utilizări, s-a acumulat o experiență vastă în ceea ce privește tehnologiile și metodele de lucru potrivite.


Calitatea producției și a designului rămâne și astăzi o marcă definitorie a companiei, una dintre cele mai recunoscute la nivel mondial în domeniul obiectelor din ceramică sanitară. Prin sloganul „Tradiție și inovație”, Duravit transmite succint viziunea sa privind îmbinarea noului cu vechiul, caracteristică care se observă și din aspectul produselor oferite. Designul atemporal, devenit clasic, nu trebuie ignorat în favoarea noilor tendințe, ci trebuie găsite punctele comune între aceste două laturi.


De-a lungul timpului au aparut mai multe colecții de succes, care au primit păreri pozitive de la clienți și parteneri de vânzări. Seria DuraStyle s-a ridicat la rangul de bestseller mondial, iar Happy D.2 a surprins prin calitatea ce a depășit chiar și așteptările cele mai pozitive. În afara acestor două lansări, a avut loc reapariția pe piață a seriei de mobilier de baie X-Large și introducerea vaselor de toaletă fără rame de spălare.


Lavoare baie Duravit colectia Happy D.2
Acordă o notă acestui produs.
  • Adauga un review si spune tuturor ce crezi despre acest produs: {{product_name}}
Campurile marcate cu * sunt absolut necesare.

Vindem doar produse originale, certificate de producator.

SensoDays este dealer oficial pentru toate brand-urile listate pe site-ul www.sensodays.ro.

In cazul in care doriti un produs care nu este documentat pe site, va rugam sa ne anuntati la info@sensodays.ro sau telefon 021.407.34.34.

Pozele produselor sunt oferite de producator si sunt cu titlu de prezentare.

Produsul Lavoar Duravit Happy D 48cm, montare sub blat

face parte din Obiecte sanitare categoria Baie. Vezi mai multe produse similare în Lavoare baie.