• Lavoar Ideal Standard Connect Oval 62x41cm, montare sub blat
  • Lavoar Ideal Standard Connect Oval 62x41cm, montare sub blat

Lavoar Ideal Standard Connect Oval 62x41cm, montare sub blat

Lavoar Ideal Standard Connect Oval 62x41cm, montare sub blat


Compania IDEAL STANDARD

   IDEAL STANDARD Isi desfasoara activitatea in peste 30 de tari pe tot globul. Gamele de produse cuprind, obiecte sanitare din ceramica, robinete și sisteme de duș pentru baie, solutii wellness, precum și mobiliere si accesoriile aferente. Ideal Standard lucreaza cu designeri de clasa mondiala cum ar fi pentru a dezvolta produse inovatoare, folosind cele mai noi tehnologii.


   Produsele sunt vandute sub puternice branduri internationale: Ideal Standard și Jado, marci de top locale, inclusiv Armitage Shanks (Marea Britanie), Ceramica Dolomite (Italia), Porcher (Franta) și Vidima (Europa de Est). Viziunea Ideal Standard este de a aduce era digitala in baie, creand un spatiu de viata de placere și relaxare.


   Ideal Standard ofera gama completa de obiecte sanitare din ceramica, robinete și sisteme de duș, baie și wellness, mobilier si accesorii. Colectiile noastre de design coordonate aduc armonie si stil in toate spatiile de baie. Cand alegeti Ideal Standard pentru proiectul dumneavoastra, aveti acces la o experienta dovedita de peste 100 de ani de dezvoltare bazate pe inovatii și proiectare.


Companie premiata international:

Producător
Producator Ideal Standard
Colectia Connect
Specificaţii
Montare Sub blat
Design Rotund
Material Ceramica
Dimensiuni 620 x 410 x 175 mm
Culoare Alb
Specificatii Greutate: 8 Kg
Inclus: Sablon pentru decupare, set de fixare
Garanţie
Garantie 25 ani

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register