Lavoar Duravit Durastyle 60x43cm, fara orificiu baterie, fara preaplin, montare in blat

0372600000

Preţ vechi: RRP: 2.249,42 Lei

Special Price 1.483,30 Lei

Producător
Brand Duravit
Colectia DuraStyle
Cod EAN 4021534875830
Specificaţii
Montare In blat
Design Patrat
Material Ceramica
Dimensiuni 600 x 430 mm
Culoare Alb alpin
Specificatii 9,5 kg
Garanţie
Garantie 5 ani
Descriere
Lavoare Duravit DuraStyle

Lavoare de baie Duravit din colecția DuraStyle cu design atemporal pentru orice amenajareÎncă de la introducerea producției de obiecte sanitare în secolul trecut, lavoarele au fost perfecționate continuu, urmându-se cele mai recente dezvoltări în domeniu. Pentru a-ți amenaja în mod reușit baia, conferindu-i un aer elegant și o amprentă clasică, indiferent de stilul ales, consultă oferta de lavoare Duravit din colecția DuraStyle.


Colecția DuraStyle s-ar putea caracteriza succint prin eleganță și simplitate. Prin design, produsele exprimă faptul că originalitatea constă în discreție, nu neapărat în a face impresie. Pentru a-ți exprima unicitatea, este suficient doar să creezi o ambianță semnificativă, care îți permite să te simți liber și degajat. Poți obține acest lucru alegând obiectele sanitare create de Matteo Thun & Partners. Acestea se remarcă prin discreția intenționată și se potrivesc, de aceea, în orice tip de amenajare.


Lavoare Duravit DuraStyle

Ai la dispoziție modele variate de lavoare, astfel că poți găsi cu ușurință varianta potrivită pentru preferințele tale. În ofertă regăsești produse cu diferite moduri de montare, adecvate pentru mai multe necesități de amenajare: pe mobilier, suspendate, încastrate sau amplasate pe sau sub blat. O caracteristică importantă a lavoarelor din această colecție este și faptul că toate modelele au formă rectangulară. Astfel, acestea capătă aspectul atemporal foarte apreciat la nivel internațional.


Mărimile lavoarelor albe variază de la 60 la 130 cm lățime, ceea ce înseamnă că lavoarele pot fi folosite în băi de orice dimensiune. Există atât variante clasice, cât și de tip bol. Unele dintre produse nu au orificiu pentru baterie, ceea ce le face potrivite pentru anumite alegeri de design. Alte variante interesante sunt lavoarele fără orificiu preaplin și cele duble.


În afara lavoarelor, consultă și gama conținând și celelalte obiecte sanitare din colecția DuraStyle, necesare pentru o amenajare completă: căzi din acril cu două opțiuni de montare (prin panouri sau încastrabile), mobilier de baie elegant și vase WC suspendate.


Parcursul companiei Duravit a început în Germania în 1817, când aceasta se axa pe producția de vase din ceramică. Anul 1956 marchează o nouă etapă în istoria acestui brand de succes, prin introducerea produselor din porțelan. În aceeași perioadă, Duravit a început extinderea domeniului de activitate prin oferirea de obiecte din ceramică sanitară.


În prezent, Duravit este o companie recunoscută la nivel internațional pentru accentul pus pe calitate și tehnologii inovatoare pentru crearea produselor. Sloganul companiei este „Tradiție în inovație” și exprimă această viziune care presupune dezvoltarea bazată pe cele mai noi tehnologii. În același timp, se păstrează caracteristicile designului clasic, cu elemente potrivite indiferent de perioadă și modă.


În anul 2013, au fost lansate numeroase colecții apreciate în toată lumea atât de către clienți, cât și de către partenerii de vânzări. Seria DuraStyle a devenit rapid bestseller internațional, iar seria D.2 a depășit așteptările cu privire la calitate și design. Succesul acestor creații a fost însoțit de relansarea seriei universale de mobilier de baie X-Large și de introducerea vaselor WC inovatoare, fără rame de spălare.


Lavoare Duravit DuraStyle

Lavoare Duravit DuraStyle
Acordă o notă acestui produs.
  • Adauga un review si spune tuturor ce crezi despre acest produs: {{product_name}}
Campurile marcate cu * sunt absolut necesare.

Vindem doar produse originale, certificate de producator.

SensoDays este dealer oficial pentru toate brand-urile listate pe site-ul www.sensodays.ro.

In cazul in care doriti un produs care nu este documentat pe site, va rugam sa ne anuntati la info@sensodays.ro sau telefon 021.407.34.34.

Pozele produselor sunt oferite de producator si sunt cu titlu de prezentare.

Produsul Lavoar Duravit Durastyle 60x43cm, fara orificiu baterie, fara preaplin, montare in blat

face parte din Obiecte sanitare categoria Baie. Vezi mai multe produse similare în Lavoare baie.