• Masuta Kartell Bubble, design Philippe Starck,51.5x51.5cm, hx41.5cm, negru
  • Masuta Kartell Bubble, design Philippe Starck,51.5x51.5cm, hx41.5cm, negru
  • Masuta Kartell Bubble, design Philippe Starck,51.5x51.5cm, hx41.5cm, negru

Masuta Kartell Bubble, design Philippe Starck,51.5x51.5cm, hx41.5cm, negru

Masuta Kartell Bubble, design Philippe Starck,51.5x51.5cm, hx41.5cm, negru


Kartell - Made in Italy design.

   Kartell este un simbol al design-ului italian in intreaga lume. Compania a fost infiintata in 1949 de catre Giulio Castelli iar acum este condusa de Claudio Luti. Kartell este o poveste de succes declarata printr-o serie incredibila de produse - decoratiuni interioare, corpuri de iluminat, mobilier, accesorii pentru casa, scaune dining si living - ce au devenit parte din peisajul domestic, ca sa nu mai vorbim de pictograme reale de design contemporan.

   Kartell colaboreaza cu cei mai prestigiosi designeri internationali. Colectiile Kartell sunt multifunctionale si au adresabilitate larga, sunt usor de utilizat si placute privirii.Culoare, ironie, transparenta, forme unice si o stimulare a simturilor - toate acestea impreuna fac piesele Kartell sa fie unice. Produsul Kartell este imediat recunoscut in intreaga lume pentru emotia pe care o genereaza, durabilitatea si calitatea de necontestat.


Continua evolutie a utilizarii materialelor plastice si experimentarea de noi tehnologii si procese sunt fundamentale pentru Kartell, aflat intr-un permanent proces de inovare a performantelor functionale si a calitatilor estetice ale produselor. Urmare a cercetarii permanente, proprietati complet noi au fost introduse in plastic, cum ar fi finisaje satinate, transparenta, flexibilitate, rezistenta la agentii atmosferici, senzatie placuta la atingere si in special culori. Pe langa faptul ca plasticul Kartell este practic si functional, el este si senzual si pretios, transformand astfel perceptia unui produs din material plastic dintr-un obiect pus si simplu functional la un element de lux veritabil.

Know-how-ul Kartell consta in impingerea inovatiei la limita, ceea ce permite designerilor sa-si exprime creativitatea cu noi tehnologii si materiale, in scopul de a crea reale "revolutii industriale" in casa. Colectia Kartell este atat de vasta si variata incat poate fi defalcata in linii concepute pentru anumite sectoare de produse, asa cum se intampla deja cu Kartell Lights. Alte colectii tematice sunt Kartell by Laufen, Kartell Soft, Kartell Gifts. Este un format coerent cu impact mare conceput special pentru a face Kartell vizibil in intreaga lume.


Designer: Philippe Starck
Structura: Plastic
Culoare: Transparent
Producător
Producator Kartell
Designer Philippe Starck
Specificaţii
Structura Polipropilena
Caracteristici Un veritabil icon produs de Kartell: Bubble este pionierul unui nou concept in mobilier.
Fabricat integral din polipropilena colorata in masa

O silueta minimalista, ce aminteste cumva de liniile consacrate ale "mobilierului bunicilor".

Datorita rezistentei exceptionale la conditii de mediu, masuta Bubble poate fi folosita si in exterior, fiind ideala pentru a mobila terasa, gradina sau piscina.

Produs premiat Compasso D'Oro 2001
Culoare Negru
Dimensiuni 51,5 x 51,5 cm
inaltime 41,5 cm
Schita tehnica Apasa aici pentru a vedea variantele de configurare.

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register