Mocheta incalzitoare pentru incaltari Heat Master 40

Producător
Producator Heat Master
Specificatii
Tip Covorase electrice
Putere Max 40 W
Termostat Da
Culoare Gri
Dimensiuni 30 x 100 mm
Altele Alimentare electrica: 230 V
Temperatura maxima a suprafetei intre 25 si 30 ºC
Cablu conectare 2m cu stecher plat si buton ON/OFF
Culoare gri
Garanţie
Garantie 24 luni
Descriere

Cu putere mare si consum de energie foarte redus, aceste covoare flexibile furnizeaza caldura confortabila in zona picioarelor, care asigura o senzatie placuta de bunastare. Special dezvoltat pentru camere de recreere/relaxare si in zonele cu animale de companie. Cu productia lor de disipare mare, aceste covoare asigura caldura rapid si eficient. De culoare gri si rezistenta la uzura mocheta se potriveste in orice cadru. Covorul incalzit are in mod natural un limitator de temperatura pentru protectia impotriva supraincalzirii in caz de erori de operare.

Daca pantofii au devenit umezi sau uzi din cauza ploii, ninsorii sau transpiratie, acestia ar trebui sa fie uscati incet. In cazul in care umiditatea este eliminata prea repede, pielea si alte materiale devin dure si casante. Prin urmare, este nerecomandabil sa se usuce incaltamintea direct langa o sursa de incalzire standard. In acest sens mocheta HEAT MASTER are raspunsul. Degajarea de caldura constanta indeparteaza incet umiditatea de la pantofi astfel ca nu este nevoie sa fie umpluta incaltamintea cu hartie/ziar. In acest fel imbatranirea prematura a materialului este impiedicata si astfel pantofii vor dura mai mult.

Mocheta incalzitoare pentru incaltari Heat Master 40

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

? Vindem doar produse originale, certificate de producator.

? SensoDays este dealer oficial pentru toate brand-urile listate pe site-ul www.sensodays.ro.

? In cazul in care doriti un produs care nu este documentat pe site, va rugam sa ne anuntati la info@sensodays.ro sau telefon 021.407.34.34.