• Oglinda cu rama iluminata Bemeta Hotel 600x800x35 mm, 8 W
  • Oglinda cu rama iluminata Bemeta Hotel 600x800x35 mm, 8 W

Oglinda cu rama iluminata Bemeta Hotel 600x800x35 mm, 8 W

Oglinda cu rama iluminata Bemeta Hotel 600x800x35 mm, 8 W


Bemeta .. o ultimă picatură pentru atingerea perfecțiunii!   BEMETA design este o companie din Cehia ce oferă o paletă largă de accesorii de baie de calitate, pentru clienții exigenți.

   În proiectarea acestor produse accentul principal este pus pe tehnologii progresive și un design modern. Armonia între calitate, funcționalitate și estetică este un punct forte al acestui brand, iar nominalizarea seriei de produse Bemeta Omega la “Medalia de Aur SHK” de la Târgul de Construcții Brno în 2007 confirmă acest lucru.   Diversificarea sortimentelor de produse și orientarea către client fac parte din obiectivele de bază ale acestui brand, rezultând produse cu forme clare, design deosebit și usurință în utilizare, fabricate din materiale metalice de calitate: oțel și alamă. Produsele beneficiază de garanție pe termen lung, fiind proiectate intr-un design simplu și atractiv în conformitate cu cerințele pieței.

   Pe langă produsele uzuale, în portofoliu mai gasim și produse destinate hotelurilor și băilor pentru persoane cu dizabilități, accentul fiind pus pe funcționalitate, varietate de forme și dimensiuni, iar produsele sunt certificate de institutul de stat pentru încercări și corespund legislației cu privire la instalarea produselor în spații pentru persoane cu dizabilitați.


Producător
Producator Bemeta
Colectia Hotel
Specificaţii
Material Aluminiu cromat mat / Sticla
Dimensiuni 800 x 35 x 600 mm
Culoare Alb
Specificatii Oglinda Bemeta 60 x 80 cm cu rama iluminata cu led.

Principalele caracteristici:
- Iluminare cu LED de 8W cu o rezistenta de pana la 10.000 ore de functionare
- Montaj: pe perete
- Tensiune: 220-250V
- Frecventa: 50Hz
- Clasa de protectie: IP20
Garanţie
Garantie 12 ani

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register