• Panou radiant infrarosu pentru tavan Magnum Sol Type 500 500watt 119x4 cm
  • Panou radiant infrarosu pentru tavan Magnum Sol Type 500 500watt 119x4 cm
  • Panou radiant infrarosu pentru tavan Magnum Sol Type 500 500watt 119x4 cm

Panou radiant infrarosu pentru tavan Magnum Sol Type 500 500watt 119x4 cm

Panou radiant infrarosu pentru tavan Magnum Sol Type 500 500watt 119x4 cm

MAGNUM Heating


este un renumit producator olandez de sisteme electrice de incalzire. Prin experienta si dezvoltare continua, s-a impus pe piata internationala fara eforturi, devenind acum unul dintre cei mai competitivi actori de pe scena internationala a sistemelor electrice de incalzire si degivrare exterioara.


   Ca specialisti in incalzirea electrica , MAGNUM Heating are multi ani de experienta in dezvoltarea, mentinerea si suportul vanzarilor in domeniul sistemelor de incalzire electrica si degivrare exterioara si ofera o gama larga de sisteme de incalzire electrica care pot fi folosite in case, birouri, restaurante, spitale, garaje, magazine. Fie ca este vorba despre incalzirea prin pardoseala ceramica sau lemn/parchet, folie dezaburire oglinzi sau protectie anti-inghet pentru tevi si conducte, MAGNUM Heating va ofera solutii inteligente si practice.


Incalzire prin pardoseala


Cablu incalzire prin pardoseala este special conceput pentru instalarea in pardoseli de ciment, intr-un strat de adeziv. Distanta dintre cabluri determina capacitatea pe m². Se controleaza permanent si foarte usor prin intermediul termostatului inteligent.


Covorul de incalzire prin pardoseala se potriveste perfect sub gresie, sau alte pardoseli de ciment, instalat in strat de adeziv. Cablul de incalzire se conecteaza prin intermediul capetelelor de pe saltea, cablul de alimentare este doar pe o parte si este invizibil asigurat prin intermediul unei conexiuni unice.

Panouri radiante


Panoul de perete cu radiatii infrarosii este ideal pentru zone care nu sunt ocupate in mod continuu si pot fi incalzite pana la temperatura dorita intr-un interval scurt de timp. Datorita temperaturii de contact scazuta si marginilor rotunjite, aceasta este sursa perfecta de caldura.


Panourile inovatoare plate speciale de baie sunt echipate cu sticla securizata care incalzeste uniform pe intreaga suprafa. Acest lucru asigura confortul suprem si cel mai eficient mod de incalzire pentru un prosop. Temperatura poate fi programata de un termostat foarte precis cu ceas.

Folii dezaburire oglinzi


MAGNUM Look este conectat si simplu de pornit prin comutatorul de lumini si elimina condensarea oglinzii in cel mai scurt timp. In plus, previne acele semne urate lasate de stergeri atunci cand se incearca eliminarea condensului. Se conecteaza direct la circuitul de iluminat in baie si evita pierderile inutile de energie.

Producător
Producator Magnum
Specificatii
Tip Panou radiant
Putere Max 500 W
Termostat Da
Nr. Elementi 1
Culoare Alb
Dimensiuni 59 x 4 cm
Altele Suport de suspendare
Tensiunea de conectare 230V/50Hz
± 0,5 m de cablu de conectare
Instrucțiuni de instalare
IP-clasa IPX4
Usor de instalat in orice tip de sistem de plafon sau montate direct pe tavan
Produc numai caldura radiata
Controlul se face simplu on / off de pe termostat
Optional:
-RF Receiver
-RF Basic
-Termostat X-treme ce include sensor de pardoseala
-RF Avansat
Garanţie
Garantie 60 luni

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register