• Panou radiant infrarosu portabil Veito CH1800 RE Plus

Panou radiant infrarosu portabil Veito CH1800 RE Plus

Panou radiant infrarosu portabil Veito CH1800 RE Plus

Panourile radiante in infrarosu Veito sunt realizate folosind cele mai noi tehnologii cu fibra de carbon. Sunt robuste, rezistente la uzura si au o lunga durata de functionare a elementului incalzitor. Nu ocupa mult spatiu, datorita designului lor modern si ergonomic, si pot fi comandate la distanta (modelele cu telecomanda). Panourile Veito sunt foarte economice, avand un randament de 99,9% (energie electrica -> caldura)  respectiv un raport 92% (energie radianta) / 8% (convectie), ele genereaza caldura in cateva secunde de la pornire.

Sunt potrivite pentru aplicatii atat la interior cat si la exterior: apartamente, case, gradini, sere, rulote, terase, restaurante, garaje, magazine, birouri, sali de sport, ferme, studiouri si unitati de productie.

Modelul Veito CH1800 RE Plus este prevazut cu un suport vertical, avand o inaltime reglabila (820mm-1350mm), precum si  4 trepte de putere pentru setarea temperaturii. Acest model poate fi controlat de la distanta, prin intermediul unei telecomenzi. Controlul automat al temperaturii regleaza consumul de energie in functie de setarea efectuata si asigura o temperatura constanta in incapere.

Pot fi setate 4 trepte de putere 900W-1200W-1500W-1800W. Atunci cand panoul este lovit (cade) acesta se va opri automat. Daca incalzitorul depaseste cerintele de temperatura, se va comuta automat pe inchis. Daca se depaseste temperatura setata, se va comuta automat pe inchis. In momentul in care timerul este setat, incalzirea se va opri automat la sfarsitul perioadei de timp setate. Panoul este prevazut cu un maner, fiind usor de transportat, pretandu-se pentru diverse domenii de utilizare. Fiind reglabil pe inaltime aceasta ofera un plus de confort mediului si o utilizare eficienta.

Veito CH1800RE Plus are un panou de control, format dintr-un display si un buton de apasare. Pe langa controlul de la distanta al sistemului, treptele de putere pot fi ajustate printr-un simplu clic pe buton. Pe display este indicat nivelul temperaturii.

Panou radiant infrarosu portabil Veito CH1800 RE Plus

Producător
Producator Veito
Specificatii
Tip Panou radiant
Putere Max 1800 W
Culoare Negru - Argintiu
Dimensiuni 850x 400 mm
Greutate 2.8 kg
Altele Protectie la supraincalzire
Selector de putere rotativ
Capacitate: 8000 BTU/h
Alimentare: AC 230V 50/60Hz
Suprafata de utilizare: maxim 20m2
Greutate : 2.8 kg
Suport vertical metalic - reglabil 820 - 1350 mm
Telecomanda pentru control la distanta
Garanţie
Garantie 24 luni

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register