Prin apasarea butonului "Ma abonez" ne dai acordul pentru prelucrarea datelor tale personale si confirmi ca ai peste 16 ani. Mai multe detalii aici.

*Voucherul este valabil la prima comanda pe SensoDays.ro si nu se cumuleaza cu alte promotii.

Panou radiant infrarosu Veito BLADE 2500

V500013

1.529,04 Lei

Pretul include timbru verde in valoare de 5.00 Lei.
Produsul vechi poate fi returnat in mod gratuit (vezi aici cum).
Producător
Brand Veito
Cod EAN 8697412950430
Specificatii
Tip Panou radiant
Putere Max 2500 W
Termostat Da
Culoare Negru
Dimensiuni 93x15x9cm
Greutate 2.2 kg
Altele Prevazut cu telecomand si buton de control manual
Copntrol automat al temperaturii, 4 trepte de putere

Capacitate de incalzire: 12000 BTU/h
Spatiu de utilizare: 22-27 mp
Alimentare 230 V
Grad Protectie IP55


Se recomanda ca instalarea sa fie efectuata de o persoana autorizata (electrician autorizat). Poate fi montat atat pe perete cat si pe tavan, cu conditia ca inaltimea minima de instalare sa die de 1.8 m de la nivelul solului, astfel ca panoul sa nu poata fi atins in timpul functionarii.
Nu instalati panoul pe sau in apropierea unei suprafete inflamabile.
Respectati distanta minima de siguranta dintre corpul de incalzire si suprafetele inflamabile atunci cand se face montajul.
Panoul ar trebui sa aiba intotdeauna o distanta de minim 0.5m de la plafon si peretii adiacenti.
In cazul in care panoul se monteaza in texterior este necesara instalarea unei prize pentru intemperii.
1. Montati cei 2 suporti pe partea din spate a panoului cu suruburile din dotare, pastrand o distanta corespunzatoare intre acestia.
2. Instalati ceilalti 2 suporti pe perete cu suruburile si diblurile furnizate, pastrand aceeasi distanta intre ei.
3. Asezati si fixati panoul pe perete utilizand suruburile speciale furnizate.
4. Fixati cea mai buan pozitie pentru panou si strangeti complet suruburile.
Garanţie
Garantie 24 luni
Descriere

Panourile radiante Veito - economie de energie, randament ridicat si design modern! Aceste panouri radiante in infrarosu sunt realizate folosind tehnologii moderne cu fibra de carbon, sunt robuste, rezistente la uzura si au o durata lunga de functionare a elementului incalzitor.
Sunt foate economice, avand un randament de 99.9% energie electrica - caldura, respectiv un raport de 92% energie radianta si 8% convectie, ele genereaza caldura in cateva secunde de la pornire. Sunt potrivite pentru utlizare atat la interior cat si la exterior: apartamente, case, gradini, sere, rulote, terase, restaurante, garaje, magazine, birouri, sali de sport, ferme, studiouri sau unitati de productie.

Veito Blade se poate monta atat pe tavan cat si pe perete.
Este dotat cu brate de fixare si datorita designului sau este adecvat pentru spatii inguste. Poate fi controlat la distanta cu ajutorul telecomenzii.
Controlul automat al temperaturii regleaza consumul de energie in functie de setare si asigura o temperatura constanta in incapere. Pot fi setate 4 trepte de putere: 1000W, 1500W, 2000W si 2500W. Daca se depaseste temperatura setata atunci panoul va comuta intr-o treapta inferioara, pana la treapta minima, dar nu se va opri. Cand functia Timer este activata incalzirea se va opri automat la sfarsitul perioadei de timp setate. Gratarul de protectie este realizat din inox 304. Cu telecomanda se pot controla toate functiile si setarile acestuia: - reglarea treptelor de putere - activarea si setarea functiei Timer - activarea si setarea functiei de control automat al temperaturii.
Toate panourile Blade si telecomenzile lor au aceeasi frecventa, astfel incat este posibila controlarea mai multor panouri Blade cu aceeasi telecomanda.

Acordă o notă acestui produs.

  • Adauga un review si spune tuturor ce crezi despre acest produs: {{product_name}}

Campurile marcate cu * sunt absolut necesare.

Vindem doar produse originale, certificate de producator.

SensoDays este dealer oficial pentru toate brand-urile listate pe site-ul www.sensodays.ro.

In cazul in care doriti un produs care nu este documentat pe site, va rugam sa ne anuntati la info@sensodays.ro sau telefon 021.407.34.34.