Panou radiant Solius H750 750W, termostat electonic, protectie termica

Producător
Producator Solius
Specificatii
Tip Panou radiant
Putere Max 750W
Termostat Da
Culoare Alb
Dimensiuni 520x450x98 mm
Greutate 5.3 kg
Altele Convectorul Radiant SOLIUS transmite pana la 50% din caldura in infrarosu si prin urmare este unul dintre cele mai confortabile si eficiente convectoare existente pe piata, beneficiind de avantajele incalzirii radiante.
Aceste produse combina avantajele a doua sisteme diferite: incalzire radianta prin infrarosu (incalzire radianta, operare economica, distributie uniforma a temperaturii, microclimat placut) si incalzirea prin convectie (incalzire rapida, un bun raport pret/performanta).

Convectoarele radiante au un timp de raspuns mult mai rapid si o functionare mai economica decat convectoarele clasice, fiind astfel potrivite pentru spatii rezidentiale, birouri, hoteluri sau spatii de lucru.
Convectorul radiant va fi fixat pe perete prin sistemul de fixare (furnizat cu convectorul).

Convectorul vine dotat cu termostat electronic cu pilot-wire. Instalarea se realizeaza conform clasei de inflamabilitate C, D.
Distante de garda fata de obiecte: sus, jos, lateral - 15cm, frontal - 100cm.

Alimentare 230V
Clasa protectie (IP)=24
Clasa de izolatie II
Garanţie
Garantie 24 luni

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

✓ Vindem doar produse originale, certificate de producator.

✓ SensoDays este dealer oficial pentru toate brand-urile listate pe site-ul www.sensodays.ro.

✓ In cazul in care doriti un produs care nu este documentat pe site, va rugam sa ne anuntati la info@sensodays.ro sau telefon 021.407.34.34.

Linkuri utile

Idei Amenajare Baie Obiecte sanitare Cazi de baie Igienizare & Intretinere baie Baterii de baie Sisteme de dus Rezervoare WC Cabine de dus Cadite de dus Accesorii baie Mobilier de baie Pentru persoane cu dizabilitati Accesorii montaj Placari & Pardoseli Radiatoare Confort termic