Prin apasarea butonului "Ma abonez" ne dai acordul pentru prelucrarea datelor tale personale. Detalii aici.

*Voucherul se primeste pe email, DUPA confirmarea adresei. Voucherul este valabil la prima comanda pe SensoDays.ro, nu se cumuleaza cu alte promotii si se aplica doar la anumite categorii.

Perete lateral de dus Ravak Nexty NPS-100, 100cm, sticla transparenta 6mm, profil negru

90OA0300Z1

Preţ vechi: RRP: 1.587,00 Lei

Special Price 1.259,00 Lei

Producător
Brand Ravak
Colectia Nexty
Specificaţii
Tip Perete fix
Caracteristici speciale Sticla securizata,Tratament anti-calcar
Material Sticla securizata
Dimensiuni 975 - 1000 x 1950 mm
Inaltime 195 cm
Culoare Negru mat
Orientare Reversibil
Specificatii Un pas mai aproape de perfecțiune
Morfologia minimalistă, contemporană a cabinei de duș se potrivește universal în marea majoritate a băilor. Cadru cu balama pivotantă și sticlă transparentă. Nu este nevoie de nimic altceva pentru o satisfacție perfectă.


Design curat și modern
Un minim de profile metalice si un maxim de sticla securizata, cu o grosime de 6 mm. Produsele din seria Nexty se caracterizează prin forma modernă a balamalei și mânerului, cu un cadru fin, creează modelul caracteristic al cabinelor de duș și ușilor minimaliste. În cinci combinații de culori, acestea atrag subtil atenția.

Deschidere fiabilă
Cu cât mecanismul este mai complex, cu atât crește riscul de a apărea probleme. Cabinele de duș Pivot folosesc o soluție genial de simplă pentru deschiderea și închiderea ușilor și anume folosesc un pivot din aliaj de oțel, încastrat într-o carcasă de calitate, nelăsând loc de complicații

Mâner în trei modele
Poți alege poziția mânerului de atașat în funcție de ideile tale. Montat în jos sau în lateral pentru o deschidere confortabilă. Montat în sus, funcționează și ca suport pentru prosoape.

Un perete fix este soluția ideală pentru crearea unei cabine de duș de colț folosind o combinație între o ușă de duș și un perete fix. Lângă ea, puteți amplasa o chiuvetă, toaletă sau mașină de spălat. Forma modernă a balamalei și a mânerului în combinație cu cadrul fin și eleganța curățeniei, creează imaginea caracteristică a cabinei de duș Nexty.

tip geam sticlă securit: transparent (fără decor), 6 mm
înălţime produs 1950 mm

Produsul este compus dintr-o singură parte fixă. Se instalează în băile finisate (în combinaţie cu peretele fix NPSS ) cu cădiţele de duş RAVAK Angela, Perseus, Perseus Pro, Perseus Pro Flat, Perseus Pro Chrome, Gigant Pro, Gigant Pro Flat, Gigant Pro Chrome sau direct pe pardoseală cu rigolă de duş.. Combinand uşa de duş cu doi pereţi ficşi obţinem o cabină în formă de „U“. Folosind un profil de extindere NNPS produsul poate fi extins cu 20 mm, adaptânduse inexactităţilor din construcţie a pereţilor cu câte 4 cm de fiecare parte.
Garanţie
Garantie 5 ani
Acordă o notă acestui produs.
  • Adauga un review si spune tuturor ce crezi despre acest produs: {{product_name}}
Campurile marcate cu * sunt absolut necesare.

Vindem doar produse originale, certificate de producator.

SensoDays este dealer oficial pentru toate brand-urile listate pe site-ul www.sensodays.ro.

In cazul in care doriti un produs care nu este documentat pe site, va rugam sa ne anuntati la info@sensodays.ro sau telefon 021.407.34.34.

Pozele produselor sunt oferite de producator si sunt cu titlu de prezentare.

Produsul Perete lateral de dus Ravak Nexty NPS-100, 100cm, sticla transparenta 6mm, profil negru

face parte din Cabine de dus categoria Baie. Vezi mai multe produse similare în Panouri si usi de dus.