Plita gaz incorporabila Franke Maris 600 FHMA 604 3G DC OA C cu 4 arzatoare, 60cm, gratare fonta, Avena

106.0554.405

Preţ vechi: RRP: 2.978,58 Lei

Special Price 2.499,00 Lei


Pretul include timbru verde in valoare de 12.00 Lei.
Produsul vechi poate fi returnat in mod gratuit (vezi aici cum).
Producător
Brand Franke
Colectia Maris
Cod EAN 7612985576864
Specificaţii
Alimentare plita Gaz
Caracteristici speciale Gratare fonta
Numar arzatoare / zone 4
Poztionare butoane control Frontal
Culoare Avena
Latime 60 cm
Dimensiuni 590 x 510 mm
Altele Zone de gatit:
1 x Auxiliar - 1000W
2 x Semi-rapid - 1750W
1 x Arzator dublu - 3300W
Garanţie
Garantie 36 luni
Descriere
Elecrocasnice mari Franke Maris

Colecția Franke Maris oferă diferite soluții ingenioase pentru a reduce timpul dedicat gătitului și curățeniei, și anume: electrocasnicele mari. Acestea au un design elegant și atemporal și oferă funcționalități avansate, menite să simplifice activitățile desfășurate în bucătărie.


De multe ori, ai impresia că în bucătărie sarcinile nu se termină niciodată și mereu găsești câte ceva de făcut. De aceea, pentru a găsi un moment de răgaz, hota Maris preia din grijile constante prin intermediul funcției de întârziere. Odată setată această caracteristică, se va opri automat după ce a extras tot aburul, iar bucătăria devine curată și lipsită de mirosurile specifice gătitului.Hotă Franke Maris pentru o bucătărie curată și igienizată


De asemenea, această gamă oferă numeroase caracteristici utile pentru hotele Maris. Acestea au o funcționare silențioasă și pornesc automat atunci când plita este utilizată, iar debitul de extracție al mirosurilor este ajustabil. În același timp, în funcție de modelul ales, există diferite trepte de viteză care asigură eficiența optimă.


Elecrocasnice mari Franke Maris

Cuptorul încorporat și plita Franke Maris: mobilă de bucătărie cu design atemporal


Având un design practic și numeroase funcții pentru gătit, cuptorul multifuncțional Franke Maris este perfect pentru toate tipurile de bucătărie. Ușa se închide silențios, iar dacă optezi pentru un model ce are funcția Steam Cleaning, atunci aparatul se curăță singur prin intermediul funcției de curățare cu abur. Este un proces care nu dăunează mediului înconjurător deoarece folosește doar apă, fără alți agenți de curățare. Astfel, grija pentru mediu și cei din jur se îmbină perfect cu tehnologia de ultimă oră.


Fiindcă, în general, este așezată în apropierea chiuvetei, plita Franke Maris are un design atemporal care combină caracterul practic cu eleganța, pentru a oferi nu numai armonie estetică, ci și ajutor practic la prepararea meselor. Atât plitele cu gaz din inox, cât și cele cu inducție transformă aspectul bucătăriei și au grijă de casă, datorită siguranței automate pentru oprirea gazului și a funcției Child Lock, care protejează mâinile celor mici dacă încearcă să atingă comenzile aparatului.În cele 70 de subsidiare din 40 de țări din întreaga lume, compania elvețiană oferă o gamă completă de elemente necesare oricărei bucătării moderne: de la sisteme inteligente de uz casnic până la baterii, chiuvete și electrocasnice incorporabile. Începând cu anul 1925, Franke realizează chiuvete de bucătărie având un design inovativ, însă, bazându-se pe spiritul vizionar și pe experiența vastă, oferă o gamă largă de produse care sunt definite prin calitate și prin excelența tehnologică.


“Make It Wonderful”: aceasta este promisiunea companiei care dorește să aducă inovație și sisteme de ultimă generație în bucătăriile din întreaga lume. Astfel, a fost dezvoltată o aplicație care permite comunicarea eficientă între smartphone și cuptorul Franke. Pentru a transforma bucătăria într-un spațiu care este nu numai zonă de gătit, ci și loc de întâlnire cu cei dragi, Franke reușește să găsească echilibrul perfect între design, confort și funcționalitate, indiferent de stilul ori dimensiunea bucătăriei. Metodele intuitive nu oferă numai confort ci și un design elegant și atemporal, care este păstrat chiar și cu trecerea timpului.


Pentru o bucătărie sigură și cu design atemporal, pe lângă electrocasnicele mari, din colecția Franke Maris poți opta și pentru chiuvete de bucătărie și baterii de bucătărie. Împreună, toate aceste elemente oferă un spațiu perfect pentru a testa pasiunea pentru gătit ori pentru a petrece momente frumoase alături de cei dragi.


Elecrocasnice mari Franke Maris

Opiniile altor utilizatori:

Foarte multumit (comentariu scris de Adi) Achizitie verificata
Este exact cum mă asteptam (Postat în 04.07.2021)
Acordă o notă acestui produs.
  • Adauga un review si spune tuturor ce crezi despre acest produs: {{product_name}}
Campurile marcate cu * sunt absolut necesare.

Vindem doar produse originale, certificate de producator.

SensoDays este dealer oficial pentru toate brand-urile listate pe site-ul www.sensodays.ro.

In cazul in care doriti un produs care nu este documentat pe site, va rugam sa ne anuntati la info@sensodays.ro sau telefon 021.407.34.34.

Pozele produselor sunt oferite de producator si sunt cu titlu de prezentare.

Produsul Plita gaz incorporabila Franke Maris 600 FHMA 604 3G DC OA C cu 4 arzatoare, 60cm, gratare fonta, Avena

face parte din Electrocasnice mari categoria Bucatarie. Vezi mai multe produse similare în Plite incorporabile.