• Set de dus Hansgrohe Croma Select E Vario cu bara de 0.90m alb/crom
  • Set de dus Hansgrohe Croma Select E Vario cu bara de 0.90m alb/crom

Set de dus Hansgrohe Croma Select E Vario cu bara de 0.90m alb/crom

Set de dus Hansgrohe Croma Select E Vario cu bara de 0.90m alb/crom


Compania HANSGROHE

   HANSGROHE inseamna experienta, calitate, idei si viziune. Perfectiunea formei si a functionalitatii a fost si este inca standardul HANSGROHE. Inca din 1901 Hans Grohe si descendentii sai au fost in mod constant cu un pas inaintea timpurilor lor. Fie ca este vorba de inventarea primului dus de mana in 1928 sau revolutionarea dusului prin aparitia Raindance in 2003, chiar si dupa mai bine de 100 de ani, munca meticuloasa este forta care ghideaza compania din Padurea Neagra.

   MADE IN GERMANY a fost si este reteta de succes a companiei Hansgrohe. In proportie de 80% productia Hansgrohe este locata in cele 6 fabrici din Germania si dorinta companiei este sa pastreze acest procent, desi o stramutare a productiei in alte zone ale globului ar insemna reduceri de costuri, pentru ca Hansgrohe se bazeaza pe expertiza germana si garanteaza calitatea produselor.


Companie premiata international:

Producător
Producator Hansgrohe
Colectia Croma
Specificaţii
Material Metal cromat / Plastic
Dimensiuni 900 mm
Culoare Crom
Specificatii Pozitie ajustabila a agatatoarei de dus la 90 grade pe verticala si orizontala
Rata debit maxim la ( 0.3 MPa): 15 l/min
Diametru para dus: 100 mm
Functii pulverizare : Rain, TurboRain, IntenseRain

Para dus Croma Select E Vario cu 3 tipuri de spray
Bara dus Unica'Croma 0.90 m
Furtun dus Isiflex 1.60 m
Tehnologii QuickClean
Curatare simpla si eficienta a sistemelor de dus si a aeratoarelor datorita duzelor elastice de silicon. Murdaria, calcarul si sau orice alte substante se curata simplu, doar prin frecarea usoara a duzelor. Va puteti bucura astfel de un dus perfect pentru mai mult timp dar si de baterii de baie mai curate si mai eficiente.

Select
Controleaza jetul de apa cu un singur buton. Cu butonul Select produsele Hansgrohe de baie si bucatarie devin mai prietenoase cu utilizatorul. Fie ca doresti sa schimbi tipul de jet al dusului sau sa controlezi apa de la baterie cu precizie maxima, Select este solutia.

XXL Performance
Dimensiunile parei sau palariei de dus influenteaza in mod direct confortul dusului. Parele si palariile de dus cu diametrul cuprins intre 100 si 600 mm asigura o performanta de exceptie.Combinate cu diverse tipuri de jeturi inovatie Hansgrohe, apa ne invaluie mai abundent, sporind sentimentul de bunastare.

Garanţie
Garantie 60 luni

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register