Set servire Villeroy & Boch Iconic La Boule White

Producător
Producator Villeroy&Boch
Colectia La Boule
Specificaţii
Stil Modern
Caracteristici Obiectele colectiei La Boule de la Villeroy&Boch pot fi privite ca piese de design dar si ca seturi de servire, totul intr-unul. Aceasta colectie impresioneaza cu o simbioza perfecta intre functionalitate si estetica. Sfera din portelan este formata dintr-un set de servire compact pentru doua persoane ce include, doua boluri din portelan premium, boluri intinse, farfurii universale si un platou de servire. Sfera asamblata este un obiect de design exclusiv ce va iesi in evidenta in orice aranjamet de masa.
Fiecare dintre cele patru modele are farmecul sau individual, La Boule Black si La Boule White, impresioneaza cu designul lor elegant si subtil, in timp ce La Boule Black & White iese in evidenta datorita contrastului. Inspiratr din decorul uimitor in stil Memphis, La Boule Memphis este o piesa unica de design, cu fiecare element in diferite culori si modele.

Se poate curata cu usurinta la masina de spalat vase.
Se poate folosi in cuptorul cu microunde.
Material Portelan Premium

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

✓ Vindem doar produse originale, certificate de producator.

✓ SensoDays este dealer oficial pentru toate brand-urile listate pe site-ul www.sensodays.ro.

✓ In cazul in care doriti un produs care nu este documentat pe site, va rugam sa ne anuntati la info@sensodays.ro sau telefon 021.407.34.34.