Sistem ingropat Kludi Flexx Boxx pentru bateriile de cada si dus

Producător
Producator Kludi
Specificaţii
Material Metal
Dimensiuni 116 mm
Culoare Negru
Specificatii Unitatea DN 20
Instalare in perete
Carcasa din elastomer dintr-o bucata
Capac de protecție
Garnitura etansa
Garanţie
Garantie 24 luni
Descriere
Sistem ingropat Kludi Flexx Boxx

Sistemul ingropat Kludi Flexx Boxx este un sistem ce ofera flexibilitate maxima pentru toate bateriile ingropate indiferent ca sunt simple sau teromostatate. Sistemul Flexx Boxx vine pregatit pentru instalare direct din cutie, acesta este realizat din materiale de inalta calitate si rezista la temperaturi intre +90 °C si -18 °C.


Cu ajutorul tehnologiei incastrate renovarea sau amenajarea baii este mult mai simpla. Poti monta corpul incastrat in perete, iar apoi poti monta aproape oricare baterie de la Kludi deasupra. Asta inseamna ca ai timp la dispozitie sa te hotarasti asupra designului bateriilor sau sa inlocuiesti bateria cu alta mai noua cu usurinta.


Sistem incastrat Kludi Flexx Boxx

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

? Vindem doar produse originale, certificate de producator.

? SensoDays este dealer oficial pentru toate brand-urile listate pe site-ul www.sensodays.ro.

? In cazul in care doriti un produs care nu este documentat pe site, va rugam sa ne anuntati la info@sensodays.ro sau telefon 021.407.34.34.

Linkuri utile

Idei Amenajare Baie Obiecte sanitare Cazi de baie Igienizare & Intretinere baie Baterii de baie Sisteme de dus Rezervoare WC Cabine de dus Cadite de dus Accesorii baie Mobilier de baie Pentru persoane cu dizabilitati Accesorii montaj Placari & Pardoseli Radiatoare Confort termic