• Solutie igienizare Ideal Standard pentru sisteme cu hidromasaj 1000ml

Solutie igienizare Ideal Standard pentru sisteme cu hidromasaj 1000ml

Solutie igienizare Ideal Standard pentru sisteme cu hidromasaj 1000ml


Compania IDEAL STANDARD

   IDEAL STANDARD Isi desfasoara activitatea in peste 30 de tari pe tot globul. Gamele de produse cuprind, obiecte sanitare din ceramica, robinete și sisteme de duș pentru baie, solutii wellness, precum și mobiliere si accesoriile aferente. Ideal Standard lucreaza cu designeri de clasa mondiala cum ar fi pentru a dezvolta produse inovatoare, folosind cele mai noi tehnologii.


   Produsele sunt vandute sub puternice branduri internationale: Ideal Standard și Jado, marci de top locale, inclusiv Armitage Shanks (Marea Britanie), Ceramica Dolomite (Italia), Porcher (Franta) și Vidima (Europa de Est). Viziunea Ideal Standard este de a aduce era digitala in baie, creand un spatiu de viata de placere și relaxare.


   Ideal Standard ofera gama completa de obiecte sanitare din ceramica, robinete și sisteme de duș, baie și wellness, mobilier si accesorii. Colectiile noastre de design coordonate aduc armonie si stil in toate spatiile de baie. Cand alegeti Ideal Standard pentru proiectul dumneavoastra, aveti acces la o experienta dovedita de peste 100 de ani de dezvoltare bazate pe inovatii și proiectare.


Companie premiata international:

Producător
Producator Ideal Standard
Specificaţii
Tip suprafete Inox
Efect Curatare,Igienizare
Specificatii Dezinfectant pentru cazile cu hidromasaj.
Recomandat pentru unitatile de hidromasaj cu sistem de dezinfectare cu dozaj automat.
Compozitie chimica - <5% agenti izolatori, stabilizatori, hipoclorit de sodiu
Cantitate 1000 ml

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register