• Storcator la rece Hurom HA-I RBE20 One Stop, 200W, 60rpm, rosu
  • Storcator la rece Hurom HA-I RBE20 One Stop, 200W, 60rpm, rosu
  • Storcator la rece Hurom HA-I RBE20 One Stop, 200W, 60rpm, rosu

Storcator la rece Hurom HA-I RBE20 One Stop, 200W, 60rpm, rosu

Storcator la rece Hurom HA-I RBE20 One Stop, 200W, 60rpm, rosu

SLOW SQUEEZING SYSTEM este patentat de Hurom ca fiind un nou sistem inovator de stoarcere fara frecarea si incalzirea sucului la viteze mari, fara aerarea sucului ca si in cazul storcatoarelor centrifugale ci doar prin presare la rece la viteza mica, reusindu-se prin aceasta noua tehnologie o stoarcere naturala, maximizarea cantitatii de suc, cu pastrarea culorii si a gustului natural, practic un suc mai sanatos cu pastrarea mai multor vitamine, minerale, enzime, nutrienti si antioxidanti decat in cazul utilizarii storcatoarele clasice centrifugale.

Prin folosirea noii tehnologii de stoarcere, se poate extrage suc pe langa legume si fructe, si din frunze, iarba de grau, germeni si radacinoase.

Acest tip de storcator a fost creat pentru cei care isi doresc o mai mare varietate de sucuri decat cele realizate cu storcatoarele centrifugale.

Din ce cauza apare aceasta diferenta pentru sucul de tomate?

Pentru ca storcatoarele Hurom folosesc o metoda de stoarcere sanatoasa prin presare la rece rezultand un suc consistent si natural, iar storcatoarele traditionale folosesc metoda de stoarcere prin razuire si centrifugare la viteze mari rezultand un suc fara consistenta, oxidat, aerat, cu multa spuma.

Cu HUROM extragi de 6 ori mai multe vitamine, si de pana la 2 ori mai mult suc decat in cazul utilizarii storcatoarelor traditionale.

Stoarce orice tip de rădăcinoase: morcov, țelină, sfeclă roșie, ridiche, cartof, ghimbir, etc.

Stoarce orice tip de frunze: pătrunjel, iarbă de grâu, iarbă de orz, iarbă de lucernă, frunze de spanac, țelină sau salată, etc.

Puteți să mai preparați: lapte de soia și de migdale.

Face sucuri din orice tip de legume și fructe moi: citrice, mere, pere, pepene, castravete, roșii, kiwi, căpșuni, cireșe, vișine (fără sâmburi), rodie etc.

Metoda de stoarcere: masticare și presare. Fructele sunt zdrobite de către ax și împinse mai în față unde sunt presate între sită și axul melcat din ultem (un polimer de 8 ori mai dur decât melamina).


Materialele din care este confectionat storcatorul sunt de ultima generatie. Melcul este din Ultem, un material ultrarezistent.Toate materialele care intra in contact cu sucul si cu fructele/legumele sunt BPA FREE, adica nu contin bisphenol A, un compus care se regaseste in majoritatea materialelor din plastic si care dupa unele studii este foarte toxic.

Producător
Producator Hurom
Serie HA-I
Specificaţii
Tip storcator Presare la rece
Putere (W) 200W
Capacitate Capacitate recipient suc: 0.5 l
Control viteza 1 treapta
Accesorii Accesoriu impingere
Sita
Culoare Rosu
Altele Hurom H-AI promite un suc exceptional, perfect omogenizat, cu un continut foarte ridicat de fito-nutrienti, perfect pentru oricine doreste sa imbratiseze un stil de viata sanatos.
Viteza de procesare este de 60 de rotatii pe minut, lent, prin presare la rece, rezultatul fiind un suc sanatos, care pastreaza culoarea si gustul ingredientelor din care a fost stors.
Noua arhitectura a aparatului permite ergonomie excelenta, performante de varf, consum minim de energie, silentiozitate si, pentru prima data in istoria Hurom un sistem unic si inovator de alimentare a aparatului.
Resturile sunt evacuate intr-un recipient inclus in corpul aparatului pentru a economisi spatiu si a conferi storcatorului un design deosebit.

Sistem dual de alimentare:
- gura de alimentare clasica
- gura de alimentare de dimensiuni mari, prevazuta cu un set de cutite care sunt antrenate de motor si care se invart la 23 de rotatii pe minut, maruntind ingredientele si alimentand apoi, automat, ansamblul de procesare

Tensiune alimentare: 220-240 V, 50 Hz
Rotatii pe minut: 60 rpm
Lungimea cablului: 1,4 m
Garanţie
Garantie 24 luni
5 ani motor

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register