Storcator la rece Hurom HZ Alpha HZ-EBE17, 150W, 43rpm, inox burgund

Producător
Producator Hurom
Serie HZ Alpha
Specificaţii
Tip storcator Presare la rece
Putere (W) 150W
Control viteza 1 treapta
Culoare Rosu Burgund
Altele Începutul unei noi ere – Hurom HZ Alpha storcător vertical cu presare la rece din generatia a treia.
Din punct de vedere tehnic aduce multiple îmbunătățiri la sistemul de stoarcere, optimizând mai ales modul în care sunt evacuate resturile.
Poate stoarce rădăcinoase dure, fructe moi sau frunze fără nici un fel de efort, oferind cel mai mare conținut de vitamine, minerale, enzime și fitonutrienți în sucul proaspăt stors datorită tehnologiei avansate de stoarcere și a vitezei ultra-lente de rotație. Noul sistem de antrenare al periilor rotative asigură o mai bună omogenizare a sucului și contribuie la evacuarea mai rapidă și mai eficientă a resturilor pentru un randament sporit și curățare mai rapidă.
Axul melcat și sitele din ULTEM, bolul din Tritan sau sistemul ultra-lent de stoarcere la 43 de rotații pe minut au rămas componente de bază ale storcătorului Hurom HZ Alpha dar au fost în continuare reproiectate și optimizate ca să asigure performanțe maxime și să dureze o viață.
Cea de-a treia sită din ULTEM, pentru înghețate, șerbeturi și smoothies, este acum în premieră dotare standard, inclusă în pachetul aparatului, astfel, Hurom HZ Alpha storcător vertical cu presare la rece adaugă o funcționalitate suplimentară la lista celor deja existente, puteți folosi aparatul pentru a obține delicioase înghețate, șerbeturi sau smoothie.


Tensiune alimentare: 220-240 V, 50 Hz
Consum: 150 W
Rotații pe minut: 43
Lungime cablu de alimentare: 1,4 m
Motor: momofazat, cu inducție
Greutate: 5.4 kg
Dimensiuni: 23,6x20.5x40,7 cm
Funcționare: continuu, nu mai mult de 30 de minute
Garanţie
Garantie 24 luni
5 ani motor

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

✓ Vindem doar produse originale, certificate de producator.

✓ SensoDays este dealer oficial pentru toate brand-urile listate pe site-ul www.sensodays.ro.

✓ In cazul in care doriti un produs care nu este documentat pe site, va rugam sa ne anuntati la info@sensodays.ro sau telefon 021.407.34.34.