• Suspensie Kartell by Laufen Rifly design Ludovica & Roberto Palomba, LED 10W, h30cm, cupru metalizat
  • Suspensie Kartell by Laufen Rifly design Ludovica & Roberto Palomba, LED 10W, h30cm, cupru metalizat
  • Suspensie Kartell by Laufen Rifly design Ludovica & Roberto Palomba, LED 10W, h30cm, cupru metalizat
  • Suspensie Kartell by Laufen Rifly design Ludovica & Roberto Palomba, LED 10W, h30cm, cupru metalizat
  • Suspensie Kartell by Laufen Rifly design Ludovica & Roberto Palomba, LED 10W, h30cm, cupru metalizat

Suspensie Kartell by Laufen Rifly design Ludovica & Roberto Palomba, LED 10W, h30cm, cupru metalizat

Suspensie Kartell by Laufen Rifly design Ludovica & Roberto Palomba, LED 10W, h30cm, cupru metalizat


Kartell & Laufen - partenerii perfecti!

   Este un parteneriat precum o "casatorie regala". Kartell isi dorea sa intre in lumea bailor. Laufen isi dorea sa isi prezinte brandul unei audiente noi, dincolo de lumea design-ului. Numitorul comun : obsesia pentru pasiune si inovatie. S-a nascut astfel un nou proiect, o noutate mondiala, un concept nou si inovator pentru baie. O astfel de colaborare presupune multa munca si dragoste, dar implica si multe provocari.


Laufen - Traditie, Design, Precizie, Claritate!

   Laufen este unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de obiecte sanitare, cu o retea de distributie globala. Personalitatea acestui brand elvetian extrem de traditional reflecta o simbioza de design, calitate si functionalitate. De peste 120 de ani, Laufen foloseste cel mai vechi material maleabil cunoscut de om pentru a fabrica produse sanitare inovatoare cu legendara precizie elvetiana. Designul elvetian al produselor Laufen uneste doua tendinte majore de proiectare: stilul emotional italian din sud si traditia nordului de precizie si claritate. Produsele Laufen aduc un grad inalt de beneficii practice pentru client pe termen lung. Laufen este preocupata de conservarea resurselor naturale si protejarea mediului, lucru demonstrat prin faptul ca produsele lor permit apei sa fie utilizata cu moderatie, fara a se reduce din confort.


Kartell - Made in Italy design.

   Kartell este un simbol al design-ului italian in intreaga lume. Compania a fost infiintata in 1949 de catre Giulio Castelli iar acum este condusa de Claudio Luti. Kartell este o poveste de succes declarata printr-o serie incredibila de produse - decoratiuni interioare, corpuri de iluminat, mobilier, scaune dining si living, accesorii pentru casa - ce au devenit parte din peisajul domestic, ca sa nu mai vorbim de pictograme reale de design contemporan. Kartell colaboreaza cu cei mai prestigiosi designeri internationali. Colectiile Kartell sunt multifunctionale si au adresabilitate larga, sunt usor de utilizat si placute privirii.Un nou dialog! Entuziasm!

   Universuri opuse semantic bazate pe acceptarea unui cuvant, a unui concept - cheia ce deschide usile design-ului, ale modei si ale arhitecturii. O colectie fara precedent ce isi castiga locul in piata ca un proiect aspirational cu mare capacitate persuasiva. Simturile lasa loc emotiilor. Kartell by Laufen - baia ce nu exista s-a nascut! Un proiect proaspat si inovator care inspira piata mobilierului pentru baie.


Arhitectura integrata.

Baia Kartell by Laufen se comporta ca un ecosistem interconectat in care lavoarele, bateriile, cazile de baie, dusurile, luminile si accesoriile coexista cu flexibilitate maxima. Ideea principala este de a da emotie unei functii, de a transforma un spatiu in arhitectura. Un vis viu, cu o estetica sofisticata si accesibila dar subevaluata... O colectie cameleonica ce satisface cerintele transversale de gust si este adaptata diverselor personalitati, dar mentine o uimitoare calitate si coerenta de design.


Inovatie.

   Inovatiile tehnologice i-au permis lui Kartell sa infrumuseteze materialele plastice ca vizual si atingere, iar lui Laufen sa revolutioneze ceramica si sa creeze un material unic.

SaphirKeramik este materialul utilizat in noua baie Kartell by Laufen. Acesta permite caracteristici de performanta ce erau de neconceput pana in prezent. Un material de doua ori mai puternic, mai ecologic si mai subtire decat ceramica. Materiale reciclabile cu performante uimitoare ce ajuta la reducerea consumului, produse cu respect pentru mediu: ceramica nemuritoare a lui Laufen si plasticul indestructibil al lui Kartell.


Design.

   Ludovica & Roberto Palomba sunt cei mai renumiti designeri de baie ai momentului, cei ce au reinventat acest concept. Ei colaboreaza de foarte mult timp cu Laufen. Astfel ca, atunci cand a aparut ideea de a crea o colectie noua in colaborare cu Kartell, cei doi designeri premiati au devenit directori de proiect.

Ei au devenit legatura creativa dintre cele doua branduri, capabili sa inteleaga si sa le interpreteze ADN-urile specifice si sa le transforme intr-un concept unic si integrat, in care ambele companii se regasesc. Un proiect arhitectural ce vorbeste o noua limba inovatoare, bogata in emotie, transparenta si culoare.


Un proiect complet de baie inspirat de design-ul iconic Kartell combinat cu calitatea incontestabila Laufen.


Producător
Producator Kartell by Laufen
Specificaţii
Tehnologie LED
Material PMMA metalizat
Caracteristici speciale Ajustabil pe inaltime,Rezistenta la umiditate
Alte caracteristici Suspensile Rifly fac parte din colectia unica pentru baie Kartell by Laufen. Cu un design functional si minimalist, lampa Rifly este disponibila in multiple variante: transparent, crom, bronz si auriu, toate cu finisaj metalizat. Desi creeate pentru a fi folosite in baie, lampile Rifly pot fi utilizate in multe alte medii datorita designului simplu si modern si a multiplelor variante de culoare si marime.
Design creeat de Ludovica si Roberto Palomba.

Clasa de protectie: IP44
Banda LED inclusa
Becurile nu pot fi schimbate
Eficienta energetica: A - A++
Putere: 10W max
Voltaj: 220 - 240 V
Ajustabil pe inaltime: 40 - 230 cm

Culoare Cupru
Dimensiuni 30 x 8 cm
Greutate 0,88 kg

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register