Termostat programabil Watts V22

ACCESORII / PRODUSE RECOMANDATE

Producător
Producator Watts
Specificatii
Tip Termostat
Caracteristici speciale Fara fir,Programabil
Culoare Alb - Gri
Caracteristici Termostat programabil Watts V22.

Termostatul de camera wireless V22 este destinat pentru controlul incalzirii electrice (in pardoseala, in tavan, panouri radiante, convectoare, centrale clasice, calorifere scarita) si realizeaza comutarea ON/OFF prin intermediul receptoarelor V23 sau V25 (pot fi conectate maxim 4 receptoare pe o unitate V22, 1 Master si 3 Slave). Unitatea V22 afiseaza temperatura setata de utilizator, temperatura din ambient si temperatura din pardoseala care este citita de receptorul Master. Limitarea se realizeaza la toate cele 4 receptoare prin senzorii aferenti. Termostatul poate fi atasat pe perete, sau poate fi mobil (de birou). Functioneaza cu ajutorul a doua baterii de 1.5V (incluse).

Are 3 posibilitati de functionare: doar cu senzorul de ambient, doar cu senzorul de pardoseala si combinat: senzor de ambient cu posibilitate de limitare in pardoseala in functie de aplicatie.

Termostatul are 7 moduri de functionare, si anume:
- MOD TEMPORIZATOR: permite reglarea temperaturii de functionare pentru o anumita perioada de timp setata, de la 1h pana la 99zile.
- MOD DE VACANTA: permite setarea timpului (de la 1zi la 99zile) de functionare la o temperatura de ani-inghet (implicit 10°C).
- MOD DE CONFORT (de zi): poate fi setata o temperatura de confort, care se pastreaza pe toata durata de functionare in acest mod
- MOD AUTO: ruleaza programele salvate in modul P (modul programare)
- MOD REDUS (de noapte): poate fi setata o temperatura de noapte, care se pastreaza pe toata durata de functionare in acest mod
- MOD OFF: in acest mod, sistemul este oprit
- MOD P: contine 9 programe prestabilite, cu posibilitatea de a adauga inca 4 programe suplimentare.
Garanţie
Garantie 24 luni

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

✓ Vindem doar produse originale, certificate de producator.

✓ SensoDays este dealer oficial pentru toate brand-urile listate pe site-ul www.sensodays.ro.

✓ In cazul in care doriti un produs care nu este documentat pe site, va rugam sa ne anuntati la info@sensodays.ro sau telefon 021.407.34.34.

Linkuri utile

Idei Amenajare Baie Obiecte sanitare Cazi de baie Igienizare & Intretinere baie Baterii de baie Sisteme de dus Rezervoare WC Cabine de dus Cadite de dus Accesorii baie Mobilier de baie Pentru persoane cu dizabilitati Accesorii montaj Placari & Pardoseli Radiatoare Confort termic