• Usa de nisa tip cortina Radaway Premium Plus DWD 150cm
  • Usa de nisa tip cortina Radaway Premium Plus DWD 150cm
  • Usa de nisa tip cortina Radaway Premium Plus DWD 150cm
  • Usa de nisa tip cortina Radaway Premium Plus DWD 150cm
  • Usa de nisa tip cortina Radaway Premium Plus DWD 150cm

Usa de nisa tip cortina Radaway Premium Plus DWD 150cm

Usa de nisa tip cortina Radaway Premium Plus DWD 150cm


Compania RADAWAY

   Baia este un spatiu in care incepe si se termina ziua. Mari sau mici, alungite sau dreptunghiulare, Radaway creeaza solutii care va permit sa va exprimati stilul si în acelasi timp confortabil si functional. Un loc special il reprezinta cabina de dus. Inginerii Radaway cauta ca produsele sa fie conforme cu cele mai recente tendinte de pe piata. Combinând ideile inovatoare cu frumusetea formelor, creaza dusuri care indeplinesc standarde inalte atat din punct de vedere practic cat si estetic. Cu o abordare individuala pentru fiecare dintre clientii nostri, Radaway ofera o utilizare optima a spatiului disponibil, ceea ce duce la o libertate mai mare de miscare.   Calitate si siguranta sunt cele mai importante lucruri pentru Radaway, pentru ca se pune un accent deosebit pe controlul calitatii atat in pregatirea materiilor prime cat si la predarea produsului finit. Fiecare serie de produse sunt verificate si testate pe bancurile de proba, înainte de a parasi fabrica. Toate cabinele Radaway sunt insotite de declaratii de conformitate conform ultimelor directive UE. Radaway ofera servicii profesionale si sprijin în fiecare etapa de cooperare, oferind garantie, post-garantie si disponibilitatea pieselor de schimb.


MADE TO MEASURE : pentru multe dintre modele se pot realiza dimensiuni la comanda.

EasyCLEAN : suprafata ANTICALCAR – suprafete fara impuritati, timp mai putin de curatare.

Producător
Producator Radaway
Colectia Premium Plus
Specificaţii
Tip usa Usa glisanta
Caracteristici speciale Sticla securizata,Tratament anti-calcar
Material Aluminiu + sticla securizata
Dimensiuni 1515 x 1900 mm
Culoare Crom
Specificatii Usa de nisa tip cortina Radaway Premium Plus DWD.
- Seria Premium Plus de la Radaway este o gama de cabine de dus cu forma clasica avand o functionalitate remarcanta si un design atragator. Usa de nisa glisanta montata pe role ofera o functionare silentioasa, fara probleme, si poate fi instalata atat pe partea stanga cat si pe partea dreapta.
- Blatul de usa poate fi deblocat si inclinat în scopul de a curata cabina cu usurinta. Sticla din care sunt confectionate cabinele de dus este acoperita cu un invelis de tip Easy Clean (anticalcar) care ajuta la mentinerea curata a cabinei.
- Profilele de perete sunt realizate din aliaj de aluminiu special, rezistent la coroziune, care permite nivelarea curburii peretelui. Performanta inchiderii usilor este data de banda magnetica.

Usa de nisa PREMIUM PLUS DWD este compatibila cu caditele de dus: Argos D, Giaros D, Paros D
Garanţie
Garantie 36 luni

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register