• Vas WC Duravit Happy D.2
  • Vas WC Duravit Happy D.2

Vas WC Duravit Happy D.2

Vas WC Duravit Happy D.2


Compania DURAVIT

   Totul a început în Hornberg, Germania, în 1817, când Georg Friedrich Horn a construit o fabrica de ceramica axata initial exclusiv pe fabricarea de vase. În 1956, productia a evoluat de la ceramica la portelan, extinzand liniile de productie pentru fabricarea de ceramica sanitara. Acest lucru a oferit o baza pentru succesul viitor și a introdus in piata obiectelor sanitare un nume nou: Duravit.


   Astazi, Duravit opereaza la nivel international și se mândrește cu 10 de unitati de productie cu o forta de munca de mai mult de 5.000 de angajati in intreaga lume - "Traditia in inovatie", este sloganul prin care Duravit continua sa arate dorinta pentru dezvoltarea unor segmente de produse noi bazate pe noi tehnologii inovatoare si un design extraordinar.

   Noile produse lansate în 2013 au fost extrem de bine primite de clientii și partenerii de vânzari. Seria DuraStyle a devenit un bestseller international. Seria D.2 a depasit cu mult asteptarile in ceea ce priveste calitatea si design-ul. Gama de produse a fost completat de relansarea seriei universale de mobilier de baie X-Large, precum si de tehnologia vaselor de wc fara rama de spalare.


Companie premiata international:

Producător
Producator Duravit
Colectia Happy D.2
Specificaţii
Compatibilitate Pentru rezervor asezat
Montare Pardoseala
Scurgere Orizontala / Verticala
Functie Clasica
Material Ceramica
Dimensiuni 365 x 630 mm
Culoare Alb alpin
Specificatii Vas de wc pe pardoseala
Compatibil cu rezervor din aceeasi gama ( Se comanda separat )
Nu contine capacul ( Se comanda separat )
Greutate: 37.8 kg
Garanţie
Garantie 60 luni

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register