Vas WC Ideal Standard Tesi AquaBlade back-to-wall

T008201

Preţ vechi: RRP: 1.312,33 Lei

Special Price 769,00 Lei

Producător
Brand Ideal Standard
Colectia Tesi
Cod EAN 8014140435266
Specificaţii
Compatibilitate Pentru rezervor asezat
Montare Pardoseala
Scurgere Orizontala
Functie Clasica
Tehnologie AquaBlade
Forma Oval
Material Portelan sanitar
Dimensiuni 365 x 665 x 785 mm
Culoare Alb
Specificatii Vas wc pe pardoseala Ideal Standard Tesi AquaBlade back-to-wall pentru rezervor asezat

Principalele caracteristici:
- sistem de spalare AquaBlade
- tip montaj - back-to-wall pe pardoseala
- kit de montaj inclus

Rezervorul si capacul se comanda separat.
Garanţie
Garantie 25 ani
Descriere

Brand-ul Ideal Standard și-a dobândit renumele pe plan internațional deoarece oferă soluții atemporale pentru a transforma baia într-un spațiu special amenajat pentru clipele de relaxare. Indiferent de nevoile fiecărui stil de viață, accentul este pus întotdeauna pe două aspecte importante: tehnologia de ultimă oră și calitatea superioară a produselor. Fiindcă își găsește inspirația în mijlocul naturii, compania propune o gamă variată de produse cu un design practic și elegant, cu linii ușor geometrice, care transformă baia într-o cameră modernă și plăcută din punct de vedere estetic.


De peste o sută de ani, Ideal Standard continuă să ofere produse intuitive, realizate pe baza armoniei perfecte dintre funcționalitate și confort. De exemplu, ținând cont de nevoile clienților, Ideal Standard a dezvoltat tehnologia de spălare inovatoare Aquablade, care oferă nu numai un design plăcut din punct de vedere estetic, ci și un sistem avansat care asigură mereu igiena corespunzătoare. Așadar, brand-ul a realizat o gamă completă de obiecte sanitare, baterii, lavoare, piese de mobilier și sisteme wellness proiectate special pentru baia în care accentul este pus pe relaxare și pe recăpătarea energiei și a bunei dispoziții!


Ideal Standard Tesi - vase WC + bideuri


Vas WC Ideal Standard: soluția atemporală realizată prin tehnologia AquabladePentru a oferi elemente ingenioase, destinate unei băi moderne și practice, brand-ul Ideal Standard a proiectat colecția Tesi, care propune soluții ingenioase. Din această colecție fac parte și vasele WC și bideurile care sunt necesare pentru baia în care funcționalitățile avansate se armonizează cu un design modern.


Vasul WC are un design elegant și un avantaj cât se poate de practic: capacul cu închidere lentă. Fiindcă baia este un spațiu dedicat igienizării, vasul de toaletă din colecția Tesi folosește tehnologia Aquablade, care asigură curățarea completă a suprafeței, spre deosebire de vasele WC tradiționale. Astfel, spălarea igienică este dată de două componente importante: curbele line ale vasului și presiunea de apă optimizată. Totodată, curățarea vasului se realizează ușor și eficient, fiindcă vasul WC din colecția Tesi are un design inovator, fără ramă pe marginea vasului.


Pentru o baie cu un aspect deosebit, vasul WC suspendat și cu rezervorul ascuns în perete reprezintă soluția potrivită pentru o baie modernă și practică în egală măsură.


Ideal Standard Tesi - vase WC + bideuri

Bideu Ideal Standard: o componentă esențială pentru o baie modernăBideurile din colecția Tesi sunt prevăzute cu un orificiu pentru baterie și se pot monta în două moduri diferite: fie direct pe pardoseală, fie este suspendate, iar fixarea este complet ascunsă. Igienizarea bideului suspendat se realizează eficient și mulțumită liniilor geometrice, acesta se armonizează perfect cu celelalte componente esențiale pentru o baie practică.


Pentru amenajarea unei băi smart, pe lângă vasele WC și bideurile pentru baie, din colecția Ideal Standard Tesi fac parte și mobilierul pentru baie, bateriile pentru baie și lavoarele pentru baie. Toate aceste componente au un rol esențial: acela de a forma o gamă completă de sisteme destinate băilor în care eleganța și confortul găsesc echilibrul perfect.


Ideal Standard Tesi - vase WC + bideuri

Ideal Standard Tesi - vase WC + bideuri
Acordă o notă acestui produs.
  • Adauga un review si spune tuturor ce crezi despre acest produs: {{product_name}}
Campurile marcate cu * sunt absolut necesare.

Vindem doar produse originale, certificate de producator.

SensoDays este dealer oficial pentru toate brand-urile listate pe site-ul www.sensodays.ro.

In cazul in care doriti un produs care nu este documentat pe site, va rugam sa ne anuntati la info@sensodays.ro sau telefon 021.407.34.34.

Pozele produselor sunt oferite de producator si sunt cu titlu de prezentare.

Produsul Vas WC Ideal Standard Tesi AquaBlade back-to-wall

face parte din Obiecte sanitare categoria Baie. Vezi mai multe produse similare în Vase WC.