Vas WC suspendat Duravit Happy D.2

2221090000

Preţ vechi: RRP: 3.492,53 Lei

Special Price 2.005,12 Lei

Producător
Brand Duravit
Colectia Happy D.2
Cod EAN 4021534848926
Specificaţii
Compatibilitate Pentru rezervor ingropat
Montare Suspendat
Scurgere Orizontala
Functie Clasica
Forma Oval
Material Ceramica sanitara
Dimensiuni 365 x 540 mm
Culoare Alb alpin
Specificatii Greutate: 26.8 Kg
Capacul se comanda separat
Garanţie
Garantie 5 ani
Descriere
Vase WC Duravit colectia Happy D.2

Vase WC suspendate și pe pardoseală Duravit Happy D.2 cu un grad ridicat de confort și tehnologie de ultimă generațieDesignul clasic nu este incompatibil cu cel modern, ceea ce dovedesc produsele pentru echiparea băii oferite de Duravit. Una dintre colecțiile de succes ale acestui brand, Happy D.2, îmbină armonios cele două elemente, pentru a oferi cele mai bune condiții de îngrijire și relaxare. Consultă oferta de vase WC din această gamă, pentru a descoperi produsele necesare echipării moderne a băii tale.


Colecția Happy D.2 se bazează pe două elemente esențiale: cea mai recentă tehnologie, în combinație cu designul atemporal, care aduce laolaltă elemente clasice și moderne. Astfel, se creează o impresie mereu proaspătă, care nu se șterge odată cu schimbările în materie de modă și design, pentru că aspectul este unul menit să surprindă oricând.


Ai la dispoziție mai multe tipuri de vase de toaletă cu design realizat de sieger design - suspendate și pe pardoseală (cu rezervor îngropat, respectiv așezat), astfel că poți găsi cu ușurință ceva potrivit pentru tine. Multe dintre modele au încorporată tehnologia Rimless, care permite o curățare mai eficientă. De asemenea, poți alege vasele WC cu glazura specială HygieneGlaze sau WonderGliss - prima având proprietăți antibacteriene special create de Duravit, iar a doua oferind protecție prelungită împotriva calcarului și a murdăriei.


În ceea ce privește dimensiunile, lățimea vaselor de toaletă Duravit Happy D.2 este de 35-40 cm, iar lungimea de 50-55 cm, în general, deși poți găsi și unele modele cu o lungime de peste 60 cm. Majoritatea modelelor păstrează aspectul clasic prin ceramica albă, dar există și variante de nuanța antracitului.


În afară de vasele de toaletă, colecția mai conține și celelalte obiecte sanitare necesare pentru o echipare completă de calitate și cu un aspect plăcut, anume lavoare și căzi, dar poți regăsi în ofertă și mobilier de baie din aceeași gamă.


Duravit este unul dintre cei mai importanți producători de obiecte din ceramică sanitară, pe care compania a început să le producă din anii ‘50. Istoria brandului este mult mai veche, începuturile ei datând din 1817, când a început producția de produse din ceramică. În următorii aproape 150 de ani a dobândit o expertiză largă în legătură cu acest material, astfel că s-a impus rapid ca promotor al calității și confortului în baie.


Ceea ce definește întreaga activitate a companiei, având în vedere istoria ei îndelungată, este îmbinarea celor mai noi tendințe și tehnologii cu cele renumite din trecut, care au rămas puncte de referință pentru toate dezvoltările prezente. Prin sloganul „Tradiție și inovație”, Duravit se constituie ca brand care ține cont de întregul său parcurs, începând cu secolul al XIX-lea, ceea ce se vede în designul produselor ce îmbină elemente clasice și moderne.


Aceste caracteristici se observă la produsele din colecțiile (re)lansate în anul 2013 - DuraStyle și Happy D.2 și X-Large. Vasele de toaletă fără ramă de spălare puse pe piață în același an urmează aceeași linie estetică.


Vase WC Duravit colectia Happy D.2
Acordă o notă acestui produs.
  • Adauga un review si spune tuturor ce crezi despre acest produs: {{product_name}}
Campurile marcate cu * sunt absolut necesare.

Vindem doar produse originale, certificate de producator.

SensoDays este dealer oficial pentru toate brand-urile listate pe site-ul www.sensodays.ro.

In cazul in care doriti un produs care nu este documentat pe site, va rugam sa ne anuntati la info@sensodays.ro sau telefon 021.407.34.34.

Pozele produselor sunt oferite de producator si sunt cu titlu de prezentare.

Produsul Vas WC suspendat Duravit Happy D.2

face parte din Obiecte sanitare categoria Baie. Vezi mai multe produse similare în Vase WC.