Vitrina de vinuri incorporabila Liebherr Vinidor EWTgb 3583 271 litri, 83 sticle, 2 zone de temperatura, clasa G, Negru

15.799,00 Lei

Pretul include timbru verde in valoare de 40.00 Lei.
Produsul vechi poate fi returnat in mod gratuit (vezi aici cum).

EWTgb 3583

Producător
Brand Liebherr
Colectia Vinidor
Caracteristici Generale
Nr. Compresoare 1
Capacitate totala utila 271 l
Clasa eficienta energetica 2021 Clasa G
Consum 178 kWh/an
Tehnologii SoftSystem
Mecanism de inchidere automata si lenta a usii dintr-un unghi de deschidere stabilit, evitand astfel pierderea aerului rece si a energiei.

Dotari speciale Display electronic
Frigider
Numar rafturi 10
Rafturi Ajustabile Da
Material rafturi Lemn
Specificatii Extra
Culoare Negru
Dimensiuni 59.5 x 57.2 x 181.6 cm (L x l x H)
Greutate 90 kg
Iluminare interioara Da
Functii
Functii Siguranţă pentru copii
TipOpen
Altele
Alte specificatii Clasă climatică: SN
Nivelul de zgomot: 32 dB
Display LC cu cursor, cu afişaj digital al temperaturii
Semnal de avertizare în caz de defecţiune optic şi acustic
Alarmă uşă compartiment pentru vin acustic
Usa cu sistem de inchidere lenta SoftSystem
Iluminare LED reglabilă progresiv
Filtru de cărbune activ
Sens de închidere al uşii: dreapta interschimbabil
Garanţie
Garantie 24 luni
Descriere

Gama Vinidor

Aparatele Vinidor oferă două sau trei seifuri de vin, care pot fi setate independent una faţă de cealaltă de la +5 °C la +20 °C, flexibilitate maximă în utilizare. În acest fel, cu cele trei seifuri de vin, vinurile roşii, vinurile albe şi şampania pot fi depozitate în aparat la o temperatură optimă. Dar şi în cazul depozitării pe termen lung a vinurilor, aparatele creează condiţiile climatice ideale. Datorită dimensiunilor diferite ale seifurilor de vin şi setării absolut flexibile a temperaturii, aceste aparate sunt potrivite pentru fiecare sortiment individual de vinuri.

Sens de închidere a uşii reversibilă

Aparatele sunt echipate din fabricaţie cu un sens de închidere a uşii spre dreapta. Cu posibilitatea de a schimba sensul de închidere a uşii, aparatul poate fi operat în mod optim în domeniul de instalare.

Filtru de cărbune activ

Mirosurile din zona adiacentă pot influenţa sensibil vinurile în timpul perioadei lungi de depozitare. La frigiderele de vin, admisa de aer proaspăt prin filtrul de cărbune activ FreshAir, uşor de înlocuit, asigură o calitate optimă a aerului.

Depozitare cu un nivel scăzut de vibraţii

Chiar şi trepidaţiile uşoare pot tulbura maturarea vinurilor şi pot împiedica depunerea taninurilor. Compresoarele special dezvoltate, cu un nivel scăzut de vibraţii, asigură depozitarea blândă a vinurilor.

Alarmă uşă

Pentru o protecţie sigură a alimentelor, alarma acustică a uşii avertizează după ce uşa a fost deschisă timp de 60 de secunde.

Siguranţă pentru copii

Siguranţa pentru copii poate fi programată pentru a împiedica oprirea accidentală a aparatului. Când siguranţa pentru copii este conectată, este indicat de un simbol din MagicEye.

Umiditate ideală a aerului

Umiditatea corespunzătoare a aerului este o componentă importantă în depozitarea vinurilor. Aceasta menţine pluta flexibilă şi evită uscarea acesteia. Pentru a menţine pluta din interior cât mai umedă posibil, vinurile trebuie depozitate pe orizontală. Cu peste 50 % umiditatea aerului, frigiderele de vin garantează cele mai bune condiţii. În funcţie de necesar, umiditatea aerului în frigiderele de vin poate fi reglată cu tasta de ventilaţie.

Uşă din sticlă izolantă

Sticlele de vinuri au nuanţă în majoritatea cazurilor, deoarece lumina UV tulbură maturarea vinului. Aceasta nu este evitată numai de sticlă. Pentru a minimiza expunerea la radiaţii, frigiderele de vin Liebherr sunt echipate cu un geam izolant special rezistent la UV. Acesta protejează stocul de vin şi, în acelaşi timp, vinurile sunt prezentate cu stil.

Acordă o notă acestui produs.

  • Adauga un review si spune tuturor ce crezi despre acest produs: {{product_name}}

Campurile marcate cu * sunt absolut necesare.

Vindem doar produse originale, certificate de producator.

SensoDays este dealer oficial pentru toate brand-urile listate pe site-ul www.sensodays.ro.

In cazul in care doriti un produs care nu este documentat pe site, va rugam sa ne anuntati la info@sensodays.ro sau telefon 021.407.34.34.