• Baterie lavoar Hansgrohe Logis 70, ventil pop-up
  • Baterie lavoar Hansgrohe Logis 70, ventil pop-up
  • Baterie lavoar Hansgrohe Logis 70, ventil pop-up
  • Baterie lavoar Hansgrohe Logis 70, ventil pop-up

Baterie lavoar Hansgrohe Logis 70, ventil pop-up

Baterie lavoar Hansgrohe Logis 70, ventil pop-up

Baterie lavoar Hansgrohe Logis 70

Bateria pentru lavoar Hansgrohe Logis 70, castigatoarea premiului reddot design award vine cu un ventil pop-up si cu functie de economisire apa EcoSmart. Aceasta baterie prezinta un design premiat cu forme armonioase si suprafete bine conturate.Bateria Logis 70 se integreaza perfect in baile cu design modern datorita formelor sale clar definite si a liniilor curbe ale manerului. Suprafata cromata, stralucitoare este usor de curatat. In termeni de design ecologic si consum de apa, bateria Logis 70 este uimitoare. Multumita unui sistem incorporat de reducere a debitului de apa, bateria consuma doar 5 litri pe minut, reducand impactul asupra consumului de apa si protejand mediul inconjurator.O baterie usor de folosit


Datorita distantei ComfortZone de 70 mm intre pipa bateriei si lavoar, ingrijirea personala devine mult mai usoara si de asemenea apa nu stropeste la contactul cu lavoarul.


Ventil pop-up usor de folosit


Manerul usor accesibil al ventilului pop-up poate fi operat cu o singura mana.
Tehnologia AirPower imbogateste automat apa cu aer pentru o senzatie minunata pe piele. Jetul de apa este mai plin si mai bogat datorita acestei tehnologii inovatoare incluse in perlatorul bateriei.


Pentru siguranta utilizatorului bateria include un limitator de temperatura ajustabil ce protejeaza impotriva oparirii cu apa, un punct valoros, in special daca aceasta baterie este utilizata de persoane in varsta sau copii.

Baterii lavoar incastrat Hansgrohe Logis 70 Baterie Hansgrohe Logis 70 ComfortZoneProducător
Producator Hansgrohe
Colectia Logis
Specificaţii
Tehnologie Standard
Montare Pe obiect sanitar
Material Alama sanitara
Culoare Crom
Specificatii ComfortZone 70
Pulverizare normala
Debit: 5 l / min
Ventil de tip Pop-Up
Tehnologii AirPower
Acest sistem inovativ mixeaza apa cu aerul oferind o senzatie uimitoare si un jet delicat de apa. Aproximativ 3 litri de aer se combina cu un litru de apa, picaturile devenind astfel mai usoare si mai fine, pentru crearea unor tipuri de jeturi senzationale : Rain, Whirl, RainAir, RainStream, Massage, SoftRain, IntenseRain. In plus, economisesti si apa!

ComfortZone
Spatiu si confort. Bateriile Hansgrohe cu ComfortZone ofera o gama variata de inaltimi pentru dimensionarea corecta a oricarui tip de proiect.

EcoSmart
Tehnologia care iti reduce cu pana la 60% din consumul de apa se regaseste atat in bateriile de lavoar cat si in sistemele de dus. Bateriile de lavoar cu tehnologia EcoSmart sunt dotate cu un aerator special care reduce consumul pana la 5l/min. Parele de dus contin un O-ring de mare precizie care asigura un consum de 9l/min sau in unele cazuri chiar de 6l/min (Crometta 85 Green).

Garanţie
Garantie 60 luni

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register