• Bideu suspendat Ideal Standard Tesi
  • Bideu suspendat Ideal Standard Tesi
  • Bideu suspendat Ideal Standard Tesi

Bideu suspendat Ideal Standard Tesi

Bideu suspendat Ideal Standard Tesi


Compania IDEAL STANDARD

   IDEAL STANDARD Isi desfasoara activitatea in peste 30 de tari pe tot globul. Gamele de produse cuprind, obiecte sanitare din ceramica, robinete și sisteme de duș pentru baie, solutii wellness, precum și mobiliere si accesoriile aferente. Ideal Standard lucreaza cu designeri de clasa mondiala cum ar fi pentru a dezvolta produse inovatoare, folosind cele mai noi tehnologii.


   Produsele sunt vandute sub puternice branduri internationale: Ideal Standard și Jado, marci de top locale, inclusiv Armitage Shanks (Marea Britanie), Ceramica Dolomite (Italia), Porcher (Franta) și Vidima (Europa de Est). Viziunea Ideal Standard este de a aduce era digitala in baie, creand un spatiu de viata de placere și relaxare.


   Ideal Standard ofera gama completa de obiecte sanitare din ceramica, robinete și sisteme de duș, baie și wellness, mobilier si accesorii. Colectiile noastre de design coordonate aduc armonie si stil in toate spatiile de baie. Cand alegeti Ideal Standard pentru proiectul dumneavoastra, aveti acces la o experienta dovedita de peste 100 de ani de dezvoltare bazate pe inovatii și proiectare.


Companie premiata international:

Producător
Producator Ideal Standard
Colectia Tesi
Specificaţii
Tip Suspendat
Material Ceramica
Dimensiuni 360 x 530 mm
Culoare Alb
Specificatii Bideu suspendat Ideal Standard Tesi
O gaura pentru baterie
Include: Set de fixare TT0299598 (cu fixare complet ascunsa)
In cutie de carton
Garanţie
Garantie 25 ani

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register