• Panou radiant infrarosu Veito BLADE 2000

Panou radiant infrarosu Veito BLADE 2000

Panou radiant infrarosu Veito BLADE 2000

Panourile radiante in infrarosu Veito sunt realizate folosind cele mai noi tehnologii cu fibra de carbon. Sunt robuste, rezistente la uzura si au o lunga  durată de functionare a elementului incalzitor. Nu ocupa mult spatiu, datorita designului lor modern si ergonomic, si pot fi comandate la distanta (modelele cu telecomanda). Panourile Veito sunt foarte economice, avand un randament de 99,9% (energie electrica -> caldura)  respectiv un raport 92% (energie radianta) / 8% (convectie), ele genereaza caldura in cateva secunde de la pornire.

Sunt potrivite pentru aplicatii atat la interior cat si la exterior: apartamente, case, gradini, sere, rulote, terase, restaurante, garaje, magazine, birouri, sali de sport, ferme, studiouri si unitati de productie.

Panoul radiant Veito BLADE este un model nou, frumos conceput, se monteaza pe tavan sau pe perete . Acesta este dotat cu brate de fixare si are un aspect modern. Nu ocupa mult spatiu datorita designului sau, este adecvat pentru spatiile inguste.
Prin intermediul unei telecomenzi, acesta poate fi controlat de la distanta. Controlul automat al temperaturii regleaza consumul de energie in functie de setarea d-voastra si asigura o temperatura constanta in incapere.

Cu telecomanda aferenta se pot controla toate functiile si setarile acestuia:
- reglarea treptelor de putere
- activarea si setarea functiei "TIMER"
- activarea si setarea functiei de control automat al temperaturii

Toate panourile Blade si telecomenzile lor au aceeași frecventa, astfel incat este posibil a controla mai multe panouri BLADE cu aceeasi telecomanda

Pot fi setate 4 trepte de putere: 800W - 1200W - 1600W - 2000W. Daca se depaseste temperatura setata, atunci panoul va comuta pe o treapta inferioara, ajungand pana la treapta minima, dar nu se va oprii. Cand functia "TIMER" este activata, incalzirea se va opri automat la sfarsitul perioade de timp setate.

Gratarul de protectie este realizat din otel inoxidabil 304 cu o durata indelungata de viata. Fiecare componenta a acestui sistem a fost atent conceputa pentru a oferii performante la standarde ridicate si de lunga durata. Gradul de protectie este IP55

Producător
Producator Veito
Specificatii
Tip Panou radiant
Putere Max 2000 W
Culoare Aluminiu
Dimensiuni 90 x 900 x 130 mm
Greutate 2.2 kg
Altele Spatiu de utilizare: maxim 25 m2
Alimentare: AC 230V 50/60Hz
Incalzire: 9600 BTU/h
Protectie la supraincalzire
Telecomanda si buton de control
Control automat al puterii
4 trepte de setare a puterii
Timer pentru pozitia inchis
Culoare:argintiu
Garanţie
Garantie 24 luni

Opiniile altor utilizatori:

Pentru terase (comentariu scris de ADRIAN)
Rating
Produs ideal pentru incalzirea terasei in sezonul rece si o solutie pentru incalzirea camerelor de locuit a zonelor de lucru si garajelor.Eu il folosesc pentru o zona de lucru in garaj.Multumesc Sensodays. (Postat în 21.10.2016)

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register