• Mascara Rimmel ScandalEyes 001

Mascara Rimmel ScandalEyes 001

Mascara Rimmel ScandalEyes 001

Mascara Rimmel ScandalEyes 001

Este timpul ca genele tale sa fie scandalos de voluminoase. Acum, devine posibil.
Periuţa supradimensionala si formula sa inovatoare, iti transforma genele, aproape ca nu-ti mai recunosti privirea – gene definite, exagerat de voluminoase, perfecte.
De acum genele false raman in trecut, deoarece ScandalEyes Mascara devine arma ta suprema pentru frumusete.
Aceasta noua mascara de la Rimmel contine de 3 ori mai mult colagen pentru gene mai pline si mai bine definite si de 3 ori mai multa keratina pentru gene mai puternice si o privire care radiaza…tu ai o atitudine de 3 ori mai increzatoare.
Atrage toate privirile asupra ta!
Producător
Producator Rimmel
Specificatii
Tip produs Mascara
Nuanta Negru
Caracteristici Este timpul ca genele tale sa fie scandalos de voluminoase. Acum, devine posibil. Periuţa supradimensionala si formula sa inovatoare, iti transforma genele, aproape ca nu-ti mai recunosti privirea – gene definite, exagerat de voluminoase, perfecte. De acum genele false raman in trecut, deoarece ScandalEyes Mascara devine arma ta suprema pentru frumusete. Aceasta noua mascara de la Rimmel contine de 3 ori mai mult colagen pentru gene mai pline si mai bine definite si de 3 ori mai multa keratina pentru gene mai puternice si o privire care radiaza…tu ai o atitudine de 3 ori mai increzatoare. Atrage toate privirile asupra ta!
Cantitate 12 ml

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register