Alte imagini

Perie de coafat Braun Satin-Hair 1 AS110 200W, diametru 18mm

Perie de coafat Braun Satin-Hair 1 AS110 200W, diametru 18mm

Peria de coafat Satin-Hair 1 model AS110 - proiectata pentru femeile care isi doresc sa arate mereu excelent


Caracteristici generale

• Putere: 200 W
• Perie rotunda: 18 mm
• Lungime cablu: 2 m
• Buclas de prindere
• Setari temperatura/flux de aer pentru coafare personalizata: 2
Descrierea produsului

Descopera multitudinea coafurilor existente pentru parul scurt cu peria de coafat Braun Satin-Hair 1. Coafeaza si usuca printr-o singura miscare in timp ce tehnologia unica de la Braun iti protejeaza parul.


Parul scurt este versatil! Creeaza stiluri autentice anului 1920 cu bucle sofisticate si volum la radacina sau oricum iti doresti.


Stiluri versatile chiar si pentru parul scurtBucle


Buclele fine, stralucitoare, naturale sunt favorite indiferent de moda. Creeaza stilul tau personal cu peria de coafat Braun Satin-Hair 1– dupa cum urmeaza: foloseste peria rotunda, ruleaza parul in jurul periei, mentine, si elibereaza. Cu cat strangi mai tare parul pe perie, cu atat vei avea bucle mai bine definite.Onduleuri


Ofera-i parului finisare la varfuri! Trebuie doar sa rotesti partea de jos a parului in jurul periei in sens invers, mentine, elibereaza. Pentru onduleuri mai definite, roteste suvitele mai puternic.Volum


Oh, volum glorios! E primul lucru dorit de femei. Cu peria de coafat Braun Satin-Hair 1, volumul dorit este doar la un coafat distanta. Tot ce trebuie sa faci este sa folosesti produsul pentru a ridica parul de la radacina si a-i oferi volum.

Caracteristici principale

Personalizarea vitezei


Coafatul individual necesita setari individuale. Cele doua setari de temperatura ale periei de coafat Braun ajusteaza temperatura si fluxul de aer pentru nevoile personale. Poti fi sigura ca fluxul de aer si temperatura sunt intotdeauna corecte tipului tau de par, pentru a nu-l usca in timpul coafatului.

Functie de rulare


Impiedica incurcarea si deteriorarea parului

Functia special conceputa impedica incurcarea sau deteriorarea parului in timpul coafarii. Fiecare fir de par este eliberat usor. Pentru stiluri versatile, fara incurcaturi!
Producător
Producator Braun
Specificaţii
Tip Perie electrica
Putere (W) 200 W
Controlul vitezei (aer cald) 2 Trepte
Diametru (mm) 18
Funcţii Functie de rulare
Lungime cablu alimentare (m) 2 m
Culoare Mov
Garanţie
Garantie 24 luni

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register