Alte imagini

Storcator la rece Hurom Evolution HG-EBE11 150W, 43rpm, Rosu

Storcator la rece Hurom Evolution HG-EBE11 150W, 43rpm, Rosu

Hurom este inventatorul SLOW SQUEEZING SYSTEM, acesta fiind un sistem inovator de stoarcere lentă prin presare la rece, fără frecarea și încălzirea sucului la viteze mari, fără aerarea sucului ca și în cazul storcătoarelor centrifugale. Se reușește astfel, o stoarcere naturală, se maximizează cantitatea de suc și se păstrează integral vitaminele, mineralele, enzimele, fitonutrienții si antioxidanții.

Sucul obținut cu ajutorul storcătoarelor HUROM nu conține sedimente, are o textură uniformă, își păstrează gustul și culoarea naturală, este fără îndoială un suc mai sănătos decât cel obținut prin metoda stoarcerii centrifugale clasice.Prin folosirea noii tehnologii de stoarcere, se poate extrage suc atât din legume și fructe, cât și din frunze, verdețuri, iarbă de grâu (wheatgrass), germeni sau rădăcinoase.

Stoarcerea se face lent, la viteze de 70 de rotații pe minut în cazul modelelor HE și HH sau de 42 de rotații pe minut în cazul modelului HG, ceea ce duce la obținerea cu până la de 2 ori mai mult suc și până la de 6 ori mai mulți nutrienți decât în cazul utilizării metodelor centrifugale. Acest tip de storcător a fost creat pentru cei care își doresc o mai mare varietate de sucuri decât cele realizate cu storcătoarele tradiționale centrifugale.

Un alt avantaj al modelelor HUROM este că acestea sunt storcătoare verticale, beneficiile utilizării storcătoarelor verticale în detrimentul celor orizontale fiind că în timpul alimentării storcătorului, legumele și fructele cad datorită forței gravitaționale pe cuțitul axului melcat care taie legumele și fructele la fiecare rotație a sa. Apoi, urmează presarea propriu zisă la viteză redusă. În cazul utilizării storcătoarelor verticale nu este necesară utilizarea presorului pentru apăsarea legumelor sau fructelor pentru a ajunge la axul melcat așa cum este cazul, de cele mai multe ori, atunci când sunt folosite storcătoare orizontale.

Tehnologia de stoarcere HUROM diferă radical față de cea a storcătoarelor centrifugale. HUROM stoarce cu ajutorul unui ax melcat din ULTEM (un material de 8 ori mai rezistent decât plasticul obișnuit) care taie în prealabil, urmând apoi stoarcerea prin presare între axul melcat și sită, sucul nu este încălzit sau aerat, astfel, este intârziată oxidarea nutrienților și a substanțelor active din fructe, legume și frunze.

Hurom beneficiază și de un sistem inteligent de clătire, pentru ca sucul să nu preia gustul celui preparat anterior. Lasați gura de evacuare a sucului deschisă, porniți storcătorul și turnați apă prin gura de alimentare. Storcătorul se va clăti singur. Pentru curățare, însă, dezasamblați piesele și le clătiți/periați sub jet de apă călduță.

Producător
Producator Hurom
Serie HG Evolution
Specificaţii
Tip storcator Fructe si legume
Putere (W) 150W
Capacitate 500 ml
Culoare Rosu
Altele Tensiune de alimentare: 230-240 V
Rotații pe minut: 42 rpm
Lungimea cablului: 1,4 m
Motor: cu inducție, monofazat
Greutate: 5,4 kg
Dimensiuni: 224 x 160 x 418 mm
Carcasa din inox
Garanţie
Garantie 24 luni
10 ani motor

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register